Home Beauty Parfumerie.nl Shopping Haul

Parfumerie.nl Shopping Haul

by Debbie
8,2K views
parfumerie.nl

Een vriendin vroeg laatst aan mij: “wat is jouw favoriete parfum van dit moment?”. Ik kon daarop geen antwoord geven. Ik had namelijk al een lange tijd geen parfum meer gekocht. Vriendin was verbaasd, want hoe kon een rasechte parfumista geen favoriet luchtje meer hebben? Ik bestelde meteen een paar fijne parfums bij Parfumerie.nl. En deze wil ik graag aan jullie laten zien.

Parfumerie.nl mijn favoriete webshop

Er zijn veel webshops te vinden die parfum verkopen maar Parfumerie.nl is mijn favoriet. Het aanbod van parfums is erg divers en ze hebben mooie niche merken in hun assortiment waaronder Amouage. Ik ben niet zo rijk dat ik een full size bottle van Amouage kan kopen. Maar het fijne is dat je bij Parfumerie.nl samples verkrijgbaar zijn.

parfumerie.nl box open

De opening is wat rommelig

Ik moet jullie bekennen dat de doos en de verpakking er niet zo glamoureus uit ziet. Het witgrijze papier ligt als een prop op de producten. Vooral bij parfum wat toch echt een luxe artikel is, hoort een stukje beleving. Daarom zou ik het leuker vinden wanneer er ook wat aandacht aan de verpakkingsmaterialen zou worden besteed. De eerste indruk is nog altijd het belangrijkste, alhowel het natuurlijk gaat over de inhoud.

parfumerie.nl parfum

Samples

Bij elke bestelling ontvang je tenminste 2 luxe samples, wanneer je boven een bepaald bedrag komt ontvang je er 3. Ik bestelde het nieuwe parfum van Gucci, Zadig&Voltaire Just Rock en 3 samples van Amouage: Journey en Mythe. De samples die ik bij deze bestelling ontving zijn: Kenzo Eau de Lumière, Bottega Veneta Eau de Velours, beiden superlekker! O ja, ik vergeet bijna de Teint Miracle van Lancôme te vermelden.

parfumerie.nl parfumhaul

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum

De #GuiltyNotGuilty revolutie krijgt een vervolg met de lancering van Gucci Guilty Absolute Pour Femme. Noten van mysterieuze bramen, Bulgaarse roos en Goldenwood—een multidimensionele houtgeur die ook terug te vinden is in Gucci Guilty Absolute Pour Homme – geven uiting aan de gedachte van geëmancipeerde liefde.

Een lekker parfum waarin je de braam goed blijft ruiken en de muskusachtige roos.  Zoet maar niet te. Een parfum dat niet te vergelijken is met het eerste Guilty parfum. De geur blijft lang hangen en is vrij linear, hij veranderd vrijwel niet in gelaagdheid. Een draagbaar parfum dat door vele vrouwen in de smaak zal vallen. Ik vind het niet een gewaagde geur maar zeer draagbaar.

Zadig & Voltaire Just Rock Eau de Parfum

De Zadig & Voltaire Just Rock for Her is rebels dankzij zachte jasmijn gecontrasteerd met witte patchoeli verpakt in wierook.

Ik heb van dit merk ook het parfum For Her en was nieuwsgierig naar deze. Het parfum Just Rock is opgebouwd uit Jasmijn, Tuberoos, Patchoeli, Vanille en Houttonen. Dat klinkt goed vind je ook niet? Het is een vrij zwaar parfum waar je wel van moet houden. De basis is een crèmig en gourmande parfum met een stoer randje.

Parfumerie.nl

Amouage Journey Eau de Parfum

Ja wat kan ik over Amouage parfums zeggen? het zijn parfums die je moet beleven. Ik vind het fantastische weelderige geuren die de hele dag bij je blijven hangen. Amouge Journey is een favoriet van mij omdat het heerlijke ingredienten bevat. Het parfum opent met: sappige abrikoos, Osmanthusbloesem, nootmuskaat en kardamom. Het hart bevat Jasmijn, Mimosa, honing en Ceder. De warme basis bestaat uit: tabak, Saffraan, vanille, cypriol en musk. H E A V E N

Amouage Mythe Eau de Parfum

Mythe, zoals de naam al doet vermoeden is een onmiskenbaar sterk Oosters parfum. Bijna scherp zou je kunnen zeggen. Een zeer groen en droog parfum. Het bevat onder andere als opening: Narcis, Viooltjesblad, Labdanum en Chrysant. Het hart bestaat uit Anjer, Patchoelie en Ambergris en de basis van dit powerparfum uit leer, mos en Musk. Ik houd zeker van krachtige parfums maar deze kan ook wat intimiderend overkomen. Dus wees gewaarschuwd 🙂 Amouage Mythe is een fijn parfum wanneer je een statement wilt maken of een onuitwisbare indruk wilt achterlaten.

Wat vinden jullie van deze parfums? Ben je bijvoorbeeld bekend met Parfumerie.nl en heb jij er weleens wat besteld? Ik vind het leuk wanneer je een reactie achterlaat!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00