Home parfum Astrophil & Stella Parfums – a Cosmic Love Story

Astrophil & Stella Parfums – a Cosmic Love Story

by Debbie
4,4K views
Astrophil & Stella Header
Astrophil & Stella is een nieuw niche parfummerk, afkomstig uit Italië met 7 geuren in haar collectie. De geurlijn is bijzonder omdat ze zijn ontwikkeld door vier parfumeurs rondom een mythische voorstelling over Astrophil, de sterveling en Stella een godin uit het heelal.
Alle parfums hebben hun eigen poëtische verhaallijn. Deze worden op de website in het Engels weergegeven en ik heb geprobeerd dit verhaal op een zo goed mogelijke manier te vertalen. En wanneer je het prachtige verhaal over deze twee geliefden leest kun je in gedachten de parfums ruiken. Lees je mee?

De mythe begint……….

Astrophil is een trotse, vastberaden en dromerige sterveling. Stella een ongrijpbare mooie en levendige godin. Uit hun ontmoeting komt de liefde voort die de aarde en de hemel in hun omhelzing verbindt. Gemaakt van parfum en betovering.

Soms gebeurd het dat de sterren uit de lucht vallen. Naar beneden geroepen door de schreeuw van stervelingen.

Stella treft hetzelfde lot.

Een klein lichtje bereikt de aarde met een duizelingwekkende snelheid. Eenmaal op de grond vindt ze iets dat het licht en geluid overstijgt.

Haar hart is aan Astrophil’s parfum verbonden.

Love is lost Extrait de Parfum

by Chris Maurice – Barcelona

Als een bloemblaadje dat magisch terugkeert in zijn bloemenkroon nadat het op de grond is gaan liggen, nestelde Stella zich in de roos van de lucht en probeerde het gevoel van Astrophil’s nabijheid te behouden. Ze herkende dat het Universum de geur van aantrekking heeft en dacht dat wanneer elke bloem verwelkt om vervolgens weer te bloeien, alle liefde verloren gaat om terug te worden herwonnen.

Kostbare citrustonen rusten op een boeket van bloemen van Bulgaarse roos, Egyptische geranium en Jasmijn. Een parfum verrijkt door een basis van vanille en kruiden.

Topnoten: Bergamot uit Calabrië, Neroli

Hartnoten: Bulgarische Roos, Geranium uit Egypte

Basis: Amber, Eikenmos, Vanille uit Madagaskar

Astrophil & Stella 8 days a week extract de parfum

8 Days a Week Extrait de Parfum

by Cecile Zarokian – Parijs

Door zijn verlangen laaide een hartstochtelijke vlam op in de ziel van Astrophil. Een vuur dat meer omvatte dan deze aardse wereld. Elk moment bracht hem met Stella samen naar de Kosmos. Hij sloot zijn oogleden, haalde diep adem en liet zijn zintuigen naar haar opstijgen, langs de sporen van kometen voorbij de sterrenhemel.

Een sprankelende harmonie van citrus en bloemige noten, vermengd met parels van oranjebloesem en jasmijn, versterkt door een mix van patchoeli met houtachtige en muskusachtige noten.

Topnoten: Groene noten, roze peper, mandarijn, zwarte bes

Hartnoten: Oranjebloesem absolu, Jasmijn Sambac absolu, iris

Basisnoten: Patchoeli, cederhout, musk

Astrophil & Stella Moonage Daydream detail

Moonage Daydream Extrait de Parfum

by Chris Maurice – Barcelona

Een gloeiende arabesk verlichtte de lucht met een heldere flits. Astrophil haastte zich daarheen, betoverd door de pracht die de nacht verlichtte met de gloed van het daglicht. Als een droom staarde een oogverblindende schoonheid hem met een hypnotiserende blik aan. Hij wreef in zijn ogen en deed ze weer open, er bleef alleen een geur over die haar naam aan hem deed denken: Stella

Elegant en verfijnd, citrusachtig en aromatisch. Zoals voor elke zichzelf respecterende heer, ligt zijn ware essentie in het hart, Egyptische geranium, amber, patchoeli en zwarte bes versterken deze creatie die rust op sandelhout, eikenmos en tonka.

Topnoten: Bulgaarse lavendel, Galbanum, Grapefruit en Neroli uit Calabrië

Hartnoten: Amber, zwarte bes, Geranium uit Egypte, Patchoeli uit Indonesië

Basisnoten: Musk, Eikenmos, Sandelhout en Tonkaboon

Astrophil & Stella Flatlay Mellow Yellow

Handmade luxury perfume
A love story from Italy to the World – Astrophil & Stella

Mellow Yellow Extrait de Parfum

by Cecile Zarokian – Parijs

Kijkend naar de sterren met hun aanwezige schittering, mijmeren mannen over hun eenzaamheid en eeuwige afstand. Zo niet in het vurige hart van Stella waarbij explosies van dansende gedachten elkaar volgen. Zij ziet haar eigen gloed weerspiegeld in de betoverende wereld van de Melkweg.

Groene noten en extracten van sinaasappel en citroen begroeten ons en versterken een rijk en kostbaar hart van oranjebloesem absolu, iris, wortelzaden en kruidnagel. Elementen die levendigheid geven aan een superfijne elegante geur die drijft op een houtachtige en muskusachtige basis van vetiver.

Topnoten: Groene noten, lemon, sinaasappel

Hartnoten: Wortelzaad, kruidnagel, Iris absolute, oranjebloesem absolu

Basisnoten: Cashmere hout, Gedroogd hout, Vetiver, witte musk

Astrophil & stella Into the Oud Perfume

Into the Oud Extrait de Parfum

by Bertrand Duchaufour – Marseille

Astrophile luisterde naar de druppels die in het bos vielen. De hemel verborgen door de overslaande takken. Door de regen fluisterde Stella’s stem, de ster van zijn verlangen hem zachte woorden toe. Betoverd door deze ervaring zette hij haar woorden op een doorweekte boomstam om zo haar aanwezigheid op te wekken.

Een kruidig en citrusachtige cocktail omhult een zoet en zijde hart van toffee en davana, verfraait met weelderige noten van Oudh, Amber en eikenmos.

Topnoten: Sinaasappel, Peper en rum

Hartnoten: Davana, Saffron, toffee

Basisnoten: Amber, eikenmos, Oudh

Astrophil & Stella Extrait de Parfum Display

The Iris Way – Extrait de Parfum

by Luca Maffei – Milaan

Alleen edele zielen mogen de etherische iris van de hemellichamen zien. Met magische ogen kijken zij over het heelal en verspreiden ze hun fijne poeder. Een zilverachtig mengsel dat de harten betoverd. De sterren weten het geheim van haar betoverende samenstelling. Een klassiek parfum getransformeerd door vakmanschap in een eigentijdse samenstelling.

De frisheid van citroenbladeren, vergezeld van de aromatische tonen van elemi, omarmen een zacht hart. Iris streelt de huid en geeft een zoete en sensuele harmonie vrij. Mirre geeft een mysterieus accent met zijn warme, rokerige en balsamico noten. De noot van musk zorgt voor een schone basis; de zoete tonen van vanille en warme amber geven het parfum karakter en persoonlijkheid.

Topnoten: Elimis, lemon blaadjes

Hartnoten: Iris absolu, mirre

Basisnoten: Amber, musk, vanille

Amberlievable Extrait de Parfum

By Luca Maffei – Milaan

Uit Stella’s vruchtbare helderheid schoot een bliksemflits dwars door het universum. De bliksemflits raakte het meer waarin Astrophil net was in gedoken. Astrophil wentelde zich in haar reflecterende gloed en in het heldere water. Hij ademende haar honingkleurige vorm en deze ademende met hem mee. Het was Stella’s hart dat hem een teken had gegeven van haar eeuwigdurende liefde.

Een bruisend akkoord van citrusnoten omhult een oriëntaals hart van mirre en elemi met een nuance van ylang ylang bloemen. De finale van deze combinatie is een symfonie van hout, verrijkt met tonen van vanille, cederhout, patchoeli en guaiac hout.

Topnoten: Bergamot, oranjebloesem

Hartnoten: Amber, elemi, opoponax, ylang ylang

Basisnoten: Cederhout, guaiac hout, patchoeli, sandelhout, vanille

Meer informatie & verkooppunt

Ik ben benieuwd wat jullie van dit prachtige liefdesverhaal vinden over het ontstaan van de zeven parfums van Astrophil & Stella. De parfums zijn van een hoge kwaliteit en worden geleverd in een mooie luxe donkerblauwe doos. Net zo donkerblauw als de hemel met haar sterren. De unieke parfumlijn van Astrophil en Stella kun je ruiken en ontdekken bij Pour Vous Cosmonique in Epe.

Verkrijgbaar in 50ml parfumextract €135

Pour Vous Parfumerie
Hoofdstraat 105
Epe

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00