Home Art Tekenen en Schilderen

Tekenen en Schilderen

by Debbie
6,3K views
Textiele Werkvormen

Tekenen en schilderen is leuk!

Al sinds ik mij kan herinneren heb ik graag getekend en geschilderd. Tijdens mijn schooltijd vond ik dit de leukste vakken en ook in mijn vrije tijd was ik creatief bezig. Mijn beroep heb ik er ook op uitgekozen 😉 Ook tegenwoordig vind ik het fijn om alleen maar bezig te zijn met een tekening of illustratie. Het tekenen en schilderen is voor mij een manier om me te uiten maar ook om mij te verdiepen in mooie dingen, vormen en kleuren. Niet alleen is het belangrijk om mijn gevoelens in het werk te leggen maar ook om iets te creëren. Ik heb een aantal recente werken gefotografeerd en wil deze de komende tijd gewoon eens aan jullie laten zien. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn werk vinden. De laatste tijd richt ik mij voornamelijk op illustratieve tekeningen maar binnenkort ga ik weer een groot doek schilderen. Leuk, ik heb er zin in!

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00