Home Beauty 5 redenen om voor Ecobeauty te kiezen

5 redenen om voor Ecobeauty te kiezen

by Debbie
3,6K views
Header ecobeauty

Plantaardige en/of biologische cosmetica is enorm in opmars en dat stemt mij vrolijk. We worden steeds kritischer op wat we op onze huid smeren en kiezen steeds vaker voor een natuurlijk alternatief.

Ecobeauty is sexy!

Ook op mijn blog krijg ik steeds vaker vragen over bepaalde keuzes en over ingrediënten van producten. Dit stemde mij tot nadenken en daarom heb ik een lijstje gemaakt van alle voordelen die het gebruik van natuurlijke cosmetica mij levert. Ik hoop dat je er dingen in zult herkennen.

1. Wanneer je voor ecobeauty kiest smeer je bewust. Hiermee bedoel ik dat je bewust bezig bent met wat je op je huid en in je haar smeert. Je let meer op de ingrediënten en je wilt geen kwalijke stoffen in de producten die je kiest. Het liefst plantaardig (vegan) en uiteraard dierproefvrij.

2. Je houdt van de natuur, de dieren en in het groot, de aarde. Wanneer je voor ecobeauty kiest ben je milieu bewust. De producten die je kiest zijn biologisch afbreekbaar en/of hebben verpakkingen die het milieu zo min mogelijk belasten.

3. Al eeuwenlang gebruiken mensen planten, kruiden, zaden, bessen die befaamd zijn om hun werkzame bestanddelen. In de meeste gevallen bevatten deze plantaardige bestanddelen krachtige anti-oxidanten die de huid beschermt tegen het ouder worden en haar gezond houdt.

4. Wanneer je voor ecobeauty kiest hou je van de dieren om je heen en wil je zeker niet dat er voor jouw product dieren zijn mishandeld. Daarom kies je voor dierproefvrije cosmetica met het leaping bunny symbool.

5. De keuze voor een bewuste leefstijl is sexy en geeft aan dat je wat dieper nadenkt over dingen dan gemiddeld, het betekent dat je een stevige mening hebt en je niet wilt conformeren aan de mening van anderen.

ecobeauty

Informeer andere ecobeauty’s

Tenslotte nog dit, er is ontzettend veel keuze in goede plantaardige en/of biologische werkzame huid-en haarverzorgingsproducten dat het niet meer nodig is om naar conventionele producten te grijpen. Ik denk wel dat er veel behoefte is aan informatie over dit onderwerp en zou het leuk vinden wanneer jullie mijn lijstje nog verder zouden willen aanvullen. Ecobeauty is beslist sexy en heeft in ieder geval een meerwaarde voor mijn leven.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00