Home Beauty Dr. Pierre Ricaud Beauty Shopping & Cadeaus

Dr. Pierre Ricaud Beauty Shopping & Cadeaus

by Debbie
6,9K views
Dr. Pierre Ricaud Shopping

Het Franse cosmeticahuis Dr. Pierre Ricaud ken ik al vrij lang en gebruik een aantal van haar producten erg graag. Onlangs plaatste ik weer een bestelling en wil deze graag aan jullie laten zien en er wat meer over vertellen. Ook over mijn favoriet en de extra cadeautjes die ik bij deze bestelling ontving.

Dr. Pierre Ricaud Serum de Teint Foundation ( kleur lichtbeige )

Ik begin meteen met mijn favoriet! Deze zachte foundation is een hele fijne foundation die naast een mooie tint tegelijkertijd mijn huid van extra hydratatie voorziet. Vooral wanneer je kleine rimpeltjes hebt ‘vult’ deze foundation ze op. Daardoor krijg je een fris ogende en gelijkmatige teint. Ook voelt de foundation heel licht aan en is de dekking perfect. Niet te zwaar maar precies goed om de oneffenheden weg te poetsen. Dit zegt Dr. Pierre Ricaud erover:

Serum Foundation met hyaluronzuur die de teint gladstrijkt en egaliseert. De innovatieve smeltende textuur wordt één met de huid. De teint is 12 uur lang gladder, egaler en gerevitaliseerd.

 • Perfecte dekking: geen zichtbaar laagje op de huid en optimaal comfort
 • Bewezen effect: de rimpel index neemt gemiddeld met 38% af
 • Onmiddellijk een krachtige werking, hyaluronzuur versterkt het gladstrijkende effect
 • Smeltende textuur, versmelt met de huid voor een egaal resultaat
 • Geschikt voor alle huidtypen en verkrijgbaar in 4 tinten

Inmiddels ben ik begonnen met mijn tweede flacon. De foundation zit in een glazen flesje met een fijn pompje die je ook dicht kunt draaien om makkelijker mee te kunnen nemen.

30ml pompflacon voor €19, 20 ( bestellen kan hier )

Dr. Pierre Ricaud Serum Foundation

Bodymilk ‘Nieuwe Huid’ met AHA

Zeker tijdens de nazomer is het lekker om je huid nog eens extra te verwennen. Ik gebruik elke dag een bodylotion en ben erg benieuwd naar deze variant die beloofd mijn huid gladder en egaler te maken. Tijdens de zomer ben ik vaak gestoken door allerlei insecten ( ze moeten me altijd hebben ) en heb ik er kleine littekentjes aan over gehouden. Hopelijk helpt deze bodylotion met licht exfoliërend effect door de toegevoegde AHA zuur ervoor dat mijn huid er wat beter uit gaat zien en zich makkelijker vernieuwd. Dit zegt Dr. Pierre Ricaud erover:

Vanaf het eerste gebruik is de huid gladder en stopt ze met trekken. Na 4 weken is de huidkorrel egaler.

 • Verbetert dag na dag de kwaliteit van de huidkorrel
 • Strijkt de ruwe zones van de huid glad
 • Voedt en verzacht, voor een ideaal comfort
 • Een romige melk met een verfijnd bloemenparfum die snel intrekt
 • Geschikt voor de normale tot heel droge en ruwe huid

De bodylotion ruikt erg lekker en doet mij denken aan de geur van NUXE producten. Ik vind het een fijne bodylotion die inderdaad mijn huid gladder laat aanvoelen en snel in de huid trekt. Of het helpt bij het verminderen van mijn littekentjes kan ik nu nog niet beoordelen, daarvoor zal ik deze bodylotion langer moeten gebruiken. In ieder geval ben ik van mening dat het een prima dagelijkse bodylotion is in wederom een praktische en hygiënische pompflacon.

De bodylotion is verkrijgbaar in een 195 ml pompflacon en kost €9,90 ( bestellen kun je hier )

Dr. Pierre Ricaud AHA Bodymilk

Transparante Hydraterende Lippenbalsem Grenadine Rood

Soms heb ik niet zo’n zin om fullcolour naar mijn werk te gaan maar hou ik het liever wat bescheiden. Voor een subtiel kleurtje zijn deze getinte lippenbalsems heel geschikt. Kleur en verzorging inéén dus. Ik bestelde de kleur Grandine Rood, een lichte magenta roze kleur die mijn lippen verzorgd en van een subtiele kleur voorziet. Dit zegt Dr. Pierre Ricaud erover:

Een lippenbalsem die de lippen in één beweging hydrateert en verfraait. Deze transparante lippenbalsem bedekt de lippen met een zachte gekleurde film. De lippen worden intensief gehydrateerd en krijgen een stralende glans.

 • Onmiddellijke werking: bedekt de lippen met een zachte gekleurde film
 • Langdurig effect: hydrateert en laat de lippen zijdezacht aanvoelen
 • 4 subtiele, transparante tinten: roze, koraalrood, chocoladebruin, rood
 • Comfortabel gevoel: smeltende, plezierige textuur
 • Bewezen effectief: gehydrateerde lippen en comfort

De lippenbalsem is gemakkelijk aan te brengen door de stevige stift en textuur. Omdat het een balsem is blijft hij niet zo lang op de lippen zitten waardoor ik hem regelmatig moet bijwerken. Maar ja, ik ben ook matte lipsticks gewend, en dan moet ik ook niet klagen vind ik. De getinte hydraterende lippenbalsem kost € 10,40 en shop je hier.

Dr. Pierre Ricaud Tinted Lipbalm

Extra Cadeautjes bij je bestelling!

Wanneer je bij Dr. Pierre Ricaud een bestelling plaatst ontvang je altijd een cadeautje in de vorm van product (en). Sowieso mag je een aantal samples uitkiezen. Dit is een fijne mogelijkheid om eens kennis te maken met andere producten uit het assortiment. Ik ontving een full size Minerale Poeder ( ter waarde van €30,00 ), een mascara ( ter waarde van €10,50 ) èn een gaaf toilettasje!

Dr. Pierre Ricaud Pret a Poudrer

Ben je na het lezen van mijn blog enthousiast geworden over mijn bestelde producten of heb je vragen hierover? Stel ze gerust of reageer door een reactie achter te laten. Wil je meer weten over de webshop Dr. Pierre Ricaud? Lees dan dit artikel of bezoek de website van Dr. Pierre Ricaud Nederland.

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

2 comments

UM Struiken 19 april 2022 - 15:10

Graag een nieuwe catalogus om producten te bestellen.

Reply
Debbie 29 april 2022 - 09:12

Dag, een catalogus kun je online bij Pierre Ricaud bestellen. Ik schrijf alleen over hun producten 😉

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00