Home Beauty Duitsland Beauty Shopping Haul

Duitsland Beauty Shopping Haul

by Debbie
9,3K views
Duitsland Beauty Shopping

Ongeveer een keer per maand ga ik naar Duitsland om boodschappen te doen. Het blijft niet bij boodschappen alleen want er wordt natuurlijk ook beauty geshopt!

Drogerie DM, Muller en Rossmann

Mijn boodschappen doe ik het liefst in Kleve, Kranenburg en Bocholt. De laatste plaats is mijn favoriet omdat ze daar maar liefst drie verschillende drogisterijen hebben. Ik start altijd bij Rossmann voor de make-up van Alterra om daarna naar de DM en Muller te gaan. Natuurlijk koop ik niet alleen beauty spullen maar is Duitsland ook mijn favoriet wanneer het om dierenvoeding en vegan boodschappen gaat.

In deze blogpost laat ik jullie mijn aankopen zien. Mocht je ook een keer naar Duitsland gaan dan zijn dit misschien leuke items voor je. Hier komen ze!

Duitsland Beauty Shopping Alterra Drogerie Rossmann 

Ik startte bij drogerie Rossmann, een favoriete drogisterij van mij omdat ze veel leuke budget merken hebben. Ik kocht van het natuurcosmeticamerk Alterra twee lippenstiften in natuurlijk rood. De Soft Matt Lipstick is een heel subtiel rood en de andere ook. Beide kleuren zijn prima te dragen tijdens het werk.

Duitsland Beauty Shopping Foamie

Duitsland Beauty Shopping DM Drogerie 

Foamie shampoozeep voor beschadigd haar €4,95

Nog een hele fijne drogisterij is de DM drogisterij. Ze hebben er zo ontzettend veel merken dat ik er altijd heel blij van word. Ook op het gebied van vegan voeding en verzorging kun je je hart ophalen. Ik heb altijd wel een paar vaste dingen die ik koop maar deze keer heb ik mij ook laten verleiden deze mooie zeep van Foamie te kopen. Het is een shampoo in vaste vorm en ruikt zo ontzettend lekker! Dat beloofd wat.

Duitsland Beauty Shopping Happy BrushHappy Brush SuperWhite tandpasta €2,95

Inmiddels is dit mijn tweede tube tandpasta van het merk Happy Brush. Naast tandpasta heeft dit merk ook mooie elektrische tandenborstels in haar assortiment. De tandpasta maakt je tanden op een milde wijze helder en witter door het toegevoegde kiezelzuur. Verder is de tandpasta vegan en bevat het geen bolletjes plastic. De tube is recyclebaar en bevat ook geen aluminium. De toegevoegde allantoine verzorgd het tandvlees.

Beauty shopping blush Miss Lyn Drogerie Muller

De allerleukste drogisterij èn parfumerie bewaar ik tot het laatst. Drogisterij Muller is meer dan een drogist. Het is eigenlijk meer een warenhuis. Naast drogisterij artikelen en parfums hebben ze ook speelgoed, huishoudelijke producten en biologische voedingsmiddelen. Ontzettend gevarieerd dus. Wanneer je een keertje in de gelegenheid bent zou ik zeker een kijkje nemen.

Duitsland Beauty Shopping Miss LynMissLyn Blush €5,95

Normaal gesproken zou ik niet zo snel iets van MissLyn kopen. Het is meer iets voor jonge meiden. Maar de popart afbeelding trok mij aan en daarom kocht ik deze blush. ja zo makkelijk kan het gaan. Een leuke blush voor een fijn prijsje.

Duitsland Shopping Lipstick van HypoAllergenic €5,95 

Wanneer je bij Muller bent vergeet dan de high-end lipsticks en koop er eentje van HypoAllergenic. Dit Poolse merk heeft fantastische lippenstiften in haar assortiment. Deze lippenstift geeft een hele mooi satijnen finish, is fantastisch gepigmenteerd en blijft uren zitten. Op het eerste gezicht zou je de display van dit merk voorbij lopen maar er zitten ware pareltjes tussen. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Ik heb het geluk dat ik vlakbij de grens woon want boodschappen doen in Duitsland is altijd fijn. Niet alleen om drogisterijen en parfumerieën te bezoeken maar ook voor biologische en vegan levensmiddelen.

Shop jij weleens in Duitsland en welke winkels zijn jou favoriet?

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

2 comments

Sonja 21 mei 2018 - 20:00

Oh ik zie bij jou nu ook mooie producten die ik nog niet ontdekt had! Leuk! Die lipstick gaat op mijn lijstje!

Reply
Debbie 21 mei 2018 - 20:27

Ja, ik zie altijd wel weer dingen die ik te leuk vind om te laten staan 🙂 Daarom mag ik maar een keer in de maand shoppen in Duitsland.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00