Home Beauty Rituals Parfums Voyage en Inde & Fleurs de L’Himalaya

Rituals Parfums Voyage en Inde & Fleurs de L’Himalaya

by Debbie
10,2K views
Rituals Parfum

Rituals, wie kent deze winkel vol heerlijkheden niet? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er niet zo vaak kwam maar de laatste tijd is dat wat veranderd. Sinds dat Rituals een nieuwe parfumlijn heeft geïntroduceerd ga ik weer eens vaker even langs om te snuffelen. De parfums die Rituals in haar producten gebruikt vind ik heerlijk en ook de Oriental Essence parfums kunnen mij heel erg bekoren.

Ik ben dol op parfums en toen ik van mijn werk een fijne cadeaubon ontving wist ik al wat ik hiervoor wilde kopen. Bij Rituals had ik mijn keuze laten vallen op Voyage en Inde. Dit parfum is lekker krachtig en blijft ontzettend lang zitten. Iets wat ik belangrijk vind aan een goed parfum.
Omdat dit parfum mij zo goed beviel maar toch een tikje zwaar is om te dragen naar mijn werk heb ik ook nog een ander parfum uit deze lijn gekocht, Fleurs de L’ Himalaya. Twee heel verschillende parfums maar met de kenmerkende kwaliteit en geurbeleving wat we van Rituals gewend zijn.

Rituals Rituals Voyage en Inde parfum
Het parfum Voyage en Inde is afkomstig uit de Oriental Essence lijn en heel erg populair. Het is een limited edition en regelmatig uitverkocht. Wanneer je dit parfum wilt hebben zou ik niet te lang wachten met het kopen ervan. Dit zegt Rituals over het parfum:
‘Onze nieuwe Limited Edition EDP voor vrouwen neemt je mee op een heerlijke reis vol geuren langs de koninklijke paleizen van het oude India.
Ontdek de poederzachte fluwelen elegantie van Jasmine Absolute en Patchouli en de behaaglijke vrouwelijke warmte van de sensuele luxe geur van Amber. Het parfum is gecreëerd door Elise Benat’.

Rituals ParfumRituals Fleurs de L’ Himalaya
Op dit parfum werd ik ook meteen verliefd. Het is een heel ander parfum dan Voyage en Inde, frisser, bloemiger en zeer geschikt om te dragen voor mijn werk.
‘Dit elegante parfum uit de vallei van bloemen roept beelden op van een zachte bries over het serene landschap van de Himalaya en het heilige Tibet. De krachtige geur van Wilde Orchidee vermengt zich moeiteloos met het geraffineerde bouquet van Himalaya Pioen en een subtiel vleugje Katoen Musk als finishing touch. Vind nieuwe inspiratie in dit unieke parfum dat beetje bij beetje zijn intrigerende eigenschappen prijsgeeft‘.

Rituals parfum Met beide parfums ben ik heel erg blij en het leuke is dat ze elkaar fijn aanvullen. Het parfum Voyage en Inde past erg bij speciale gelegenheden, het is zwaar, sexy en vrouwelijk door de toevoeging van het aardse patchoeli en warme amber. Poederig. Fleurs de L’ Himalaya is haar lichtvoetige zusje, fris, sprankelend en vrouwelijk. Beide parfums blijven erg lang op de huid aanwezig. Voyage en Inde ruik ik de volgende ochtend nog subtiel wanneer ik het de vorige dag aangebracht heb. Heerlijk! Ik zou het dan ook erg leuk vinden wanneer Rituals ook bijpassende bodyproducten zou kunnen uitbrengen in deze geurvariaties. Misschien een kleine suggestie?

De parfums zijn ook een leuke tip om cadeau te geven voor Valentijn!

Beide parfums kosten €39,00 voor 50ml, er zijn ook travelsizes van 10ml verkrijgbaar, deze kosten €9,00 per stuk.

Ken jij de parfums van Rituals en wat is jou favoriet?

Liefs Debbie

 

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00