Home Beauty Sisley Izia Eau de Parfum

Sisley Izia Eau de Parfum

by Debbie
5,8K views
Sisley Izia perfume

Sisley, het luxe cosmeticahuis heeft een nieuw parfum uitgebracht. Het parfum is opgebouwd rondom de roos. Zoals we van Sisley gewend zijn is het parfum vormgegeven in een prachtige flacon. Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb het parfum gekocht. Hoe dit parfum mij bevalt wil ik graag met jullie delen.

Het huis van Sisley

Wat weten we eigenlijk over het Franse cosmeticahuis Sisley? Het bedrijf dat meer dan 40 jaar bestaat is een traditioneel familiebedrijf met haar stevige wortels in Frankrijk. De high-end cosmeticaproducten vinden haar oorsprong door middel van fytocosmetologie.

De expertise van Sisley is gebaseerd op een grondige kennis van planten, hun samenstelling en het effect dat ze hebben op de werking van de huid in combinatie met een diepgaand begrip van de huid en haar natuurlijke mechanismen.

Het bedrijf Sisley produceert high-end cosmetica, huidverzorging voor zowel mannen als vrouwen en parfums. De exclusieve geuren zijn een van de grootste successen in de Franse parfumindustrie.

Sisley Izia

Het Rose d’Ornano akkoord

Izia, het nieuwe Sisley parfum is een persoonlijk parfum. Het parfum is vernoemd naar de koosnaam van Isabella d’Ornano. Ook heeft zij het parfum samengesteld door inspiratie te halen uit haar eigen tuin. Het Rose d’Ornano akkoord is een blend van 5 rozen uit haar eigen tuin. Deze frisse rozen bloeien in de eerste meidagen en worden door een bomenrij beschut tegen weer en wind. De rozen behouden lang hun geur na het plukken.

De flacon heeft een mooie organische vorm en is van hoge kwaliteit. Iets wat we natuurlijk van Sisley gewend zijn.

Izia, een modern en veelzijdig parfum

Sisley Izia is geen standaard rozengeur maar een moderne frisse rozengeur met een zonnig hart. Daarom is het beslist geschikt voor een breder publiek. Ik zal het parfum zo uitvoerig mogelijk beschrijven:

Topnoten:

Izia opent heel fris en verfijnd. De witte bergamot uit het Zuid Italiaanse Calabrië bevat accenten van fresia en thee en zorgt voor een toets van roze peper. Dit zorgt voor een transparant luchtig geheel.

Hartnoten:

De eerste frisheid wordt wat vrouwelijker als we overgaan naar het hart en de ziel van Izia, de roos. Het Rose d’Ornano akkoord werd opgebouwd op de 5 rozen uit de tuin van Isabella d’Ornano. Het bloemenhart krijgt een fris tegenwicht door noten van citroen, peer, verse jasmijnblaadjes, pioenroos, lelietjes van dalen en engelwortel. Deze noten zorgen voor een moderne en groene twist.

Basisnoten:

Het Rose d’Ornano akkoord krijgt een fijne warme afronding door een intense toets van cederhout, amber en musk.

Het parfum blijft redelijk lang op de huid aanwezig maar verwacht geen geur zoals we kennen van Sisley. Izia is een zacht en vrouwelijk parfum dat niet overheersend aanwezig zal zijn. Het parfum blijft ongeveer 4 tot 6 uur op de huid aanwezig. Daarna transformeert Izia naar een skinscent en blijft daardoor dichtbij de huid aanwezig. Izia is een uniek parfum en de meningen hierover zijn dus verdeeld. De keuze voor een parfum is heel persoonlijk en daarom zou ik Izia eerst even te testen voordat je het wilt kopen.

De marketing omtrent Izia is zeer verfijnd en op een Franse manier perfect vormgegeven. Vandaar nog een inspirerend filmpje over dit bijzondere cosmeticahuis en parfum.

With Love, Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00