Home Beauty Beauty: Opgemaakt! Deel 1

Beauty: Opgemaakt! Deel 1

by Debbie
4,9K views
Opgemaakt!

Welke beauty producten heb ik de afgelopen tijd opgemaakt? Bij andere blogs vind ik dit altijd bijzonder leuk om te lezen en ik besloot nu maar eens zelf een blogpost over dit onderwerp te schrijven.

Ik gebruik heel veel dingen door elkaar en wanneer ik een potje of flesje leeg maak wil dit best wat zeggen. Ik heb vijf lege verschillende producten bewaard en het lijkt me leuk om eens te beschrijven wat ik van deze vind en of ik ze opnieuw zou kopen. Hier komen ze!
1. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner
2. Aveda Brilliant Pommade
3. Agent Provocateur Maîtresse Eau de Parfum
4. Hannah Skin Elixer
5. Alverde Q10 oogcrème

Beauty Opgemaakt
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner
Ik ben inmiddels begonnen met de derde fles shampoo en conditioner van dit merk. Het is een van de beste shampoos die ik ooit heb geprobeerd en ik heb er echt heel veel getest. De moisture repair lijn van Moroccanoil bevalt me het beste en wanneer ik mijn haren hiermee heb gewassen zien ze er een stuk gezonder uit. Spreekt voor zich dat de vierde bestelling ook niet lang op zich laat wachten. Maar het moet worden gezegd, een little goes a long way!

Moroccanoil
Aveda Brilliant Pomade
Dit potje van Aveda heb ik gekocht bij de Groene Passage Rotterdam. Bij de biologische supermarkt van Gimsel hebben ze een uitgebreide lijn haar- en verzorgingsproducten van dit merk. Ik was destijds op zoek naar een natuurlijke haarwax en dacht dat deze pommade wel geschikt zou zijn. Helaas is deze vrij licht en doet het niet zo veel voor mijn haar. Het is een pommade die vrij veel olie bevat en mijn haren wat zwaar en vettig maakt. Jammer maar ik zou deze dus niet nog een keertje aanschaffen.

Aveda Briliant Pomade
Agent Provocateur Maîtresse Eau de Parfum
O wat vond ik het erg dat mijn lievelingsparfum haar laatste spraytje had uitgepuft. Helaas, dat wordt dus sparen voor een nieuw exemplaar. Ik hou van de parfums van Agent Provocateur maar Maîtresse vind ik de lekkerste. Wanneer ik dit parfum draag krijg ik regelmatig complimenten. Waar het parfum naar ruikt? Naar blaadjes van Witte Lotus, Ylang Ylang en viooltjes. Het hart naar Osmanthus, Jasmijn en Roos. De houtig poederige basis van dit parfum bevat Iris, Amber, Patchoeli en Witte Suède. Dat klinkt goed vind je niet? Ook de goudkleurige eivormige flacon met de pin-up vind ik een lust voor het oog. Ik zeg kopen!

agent provocateur MaitresseHannah Skin Elixer
Ik ben een fan van Hannah en ook de Skin Elixer heb ik met heel veel plezier gebruikt. De Skin Elixer bevat Gelee Royale (Koninginnegelei), provitamine B5, vitamine E, hyaluronzuur, mineralen en kruidenextracten voor een regelrechte energiestoot voor de huid! Helaas is de Hannah Skin Elixer niet meer verkrijgbaar. Zo ontzettend jammer! Echt een aanrader voor de huid die net even wat extra’s nodig heeft.

hannah skin elixerAlverde Q10 anti-age Vitamin Oogserum
Het enigste budget product dat ik heb opgemaakt tot de laatste druppel. Ik ga regelmatig boodschappen doen bij de DM drogist in Duitsland en neem regelmatig iets van het biologische merk Alverde mee. Dit oogserum was erg fijn omdat hij zo zacht aanvoelde op mijn huid. Ook de kleine pompflacon was zeer fijn in het gebruik. En ik denk dat dit serum nog geen vier euro heeft gekost. Binnenkort maar weer eens een nieuwe kopen.

Alverde Q10 Anti-Aging Vitamin Serum

Dit waren mijn vijf producten die ik tot op het laatste druppeltje heb opgemaakt. Misschien zit er een favoriet van jullie bij? Ik ben benieuwd, laat gerust een berichtje achter.

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00