Home Beauty Beautynieuws: Zechsal Pure Elements Cream

Beautynieuws: Zechsal Pure Elements Cream

by Debbie
5,8K views
Zechsal Cream

Zechsal Pure Elements, de innovatieve prebiotische, osmotische gezichtscrème voor een gezonde huid in optimale balans.

Onze huid staat dagelijks bloot aan externe invloeden die de groei van verschillende soorten ongezonde bacteriën en gisten kunnen bevorderen. Hierdoor raakt de huid uit balans, hetgeen de natuurlijke schoonheid negatief beïnvloedt. Zechsal ontwikkelde met de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème een geavanceerde formule die de huid op basis van prebiotica middels een osmotische samenstelling weer in een optimale natuurlijke balans brengt.

De microflora op de huid en of deze al dan niet in balans is, wordt beïnvloed door onder meer de zuurgraad (pH-waarde), de mate van talgproductie en de natuurlijke huidbarrière werking. Maar ook externe factoren zoals weersomstandigheden en het gebruik van cosmeticaproducten of medicatie kunnen de microflora negatief beïnvloeden.

Huid in de problemen door een disbalans in de microflora

Wanneer er een disbalans in de natuurlijke microflora van de huid ontstaat, heeft dit direct gevolgen voor de conditie van de huid en kan de huid uit haar natuurlijke balans raken. De huid verslapt, wordt vaal, dof, droog, of krijgt juist meer talgafscheiding. Ook de vorming van acne en andere huidproblemen komen voort uit een verstoorde microflora.

Prebiotica voor een hernieuwde balans

Zechsal heeft het functioneren van de biologische processen van de huidcellen en van de aanwezige natuurlijke huid-bacteriecellen (de microflora) als uitgangspunt genomen voor het ontwikkelen van de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème. Beide processen bepalen namelijk in onderlinge wisselwerking de gesteldheid van de huid. De laag van goede huidbacteriën beschermt ons tegen ontstekingen en infecties. Prebiotica bevorderen de groei van probiotica oftewel goede (huid)bacteriën. Zechsal voegde deze nuttige werkstoffen daarom toe aan de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème.

Osmotisch evenwicht

Pure Elements, de nieuwe gezichtscrème van Zechsal is letterlijk één en al evenwicht. De prebiotische en intensief voedende samenstelling is in balans met de natuurlijke inhoud van onze huidcellen. Door dit zogeheten osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de Pure Elements Gezichtscrème door de huidcellen optimaal en moeiteloos. Door het osmotisch evenwicht ontstaat een vloeistofdruk naar de huidcellen waarmee het transport van voedings- en afbraakstoffen van en naar de huidcellen perfect verloopt. Pure Elements draagt daarmee actief bij aan betere vorming van nieuwe huidcellen, een langere levensduur ervan en aan een verbeterde huidcelvernieuwing. Pure Elements biedt de huid daardoor een krachtige ondersteuning van de biologische processen die ons beschermen vanuit dit simpele maar uiterst effectieve natuurkundige principe.

Krachtige energiebooster

Pure Elements bevat, naast prebiotica, het oeroude magnesium uit de Zechstein bron* als belangrijke basiswerkstof, omdat dit van essentieel belang is voor het osmotische werkingsprincipe van de crème. Aan deze basis zijn onder andere vitamine C en E, hyaluronzuur en glycerine toegevoegd. Het toegevoegde anijszuur heeft krachtige antiseptische eigenschappen voor een zuivere huid. De formule bevat tevens de voor de cellen onmisbare co-enzymen ijzeroxide en NADH (Nicotinamide Adenine Dinucleotide). Deze helpen andere enzymen voor een goede stofwisseling van de huidcellen. NADH is een heel krachtige antioxidant in de strijd tegen vrije radicalen. Het is een natuurlijk voorkomend co-enzym dat in elke levende cel voorkomt en wordt ook wel het “co-enzym voor de levensenergie” genoemd. Deze effectieve energiebooster is met name van groot belang voor de energiehuishouding van de huidcellen.

*Zechsal  gebruikt als belangrijkste bestanddeel in al haar producten magnesiumchloride uit de zuiverste bron ter wereld, te weten de Zechstein-bron. Deze bevindt zich in Nederland, in Tripscompagnie, vlakbij Veendam. Dit oeroude en zeer zuivere magnesiumzout bevat 47% pure magnesiumchloride.

Zechsal Pure Elements Cream

Intensief voedend, hydraterend en liftend

Zechsal Pure Elements Gezichtscrème biedt de huid optimale voeding en hydratatie, een krachtige bescherming en heeft een structureel liftend effect bij o.a. rimpels en kraaienpootjes. De subtiele geur is verfrissend door het gebruik van citrus en limoen. Door de toevoeging van sheabutter zorgt Pure Elements voor een comfortabel en fluweelzacht huidgevoel.

Innovatief en zonder conserveermiddelen

Niet alleen de crème zelf, maar ook de verpakking van de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème is innovatief. Het schuifsysteem in het deksel dat verbonden is met een binnen-pouch zorgt voor een optimaal hygiënisch gebruik. Zonder dat er conserveermiddelen worden gebruikt is de crème hierdoor lang houdbaar.

Pure balans en vitaliteit voor alle huidtypes

Pure Elements is een gezichtscrème voor zowel mannen als vrouwen en is geschikt voor alle huidtypen. Het is een dagcrème die vrijwel direct een voelbaar en zichtbaar vitaliserend effect heeft. De formule is ook perfect geschikt voor de beschadigde, oneffen, onzuivere of verouderde huid met rimpels. Pure Elements stimuleert de beschermende eigenschappen van de huid en balanceert de natuurlijke microfora, zodat de huid haar natuurlijke balans optimaal kan herstellen.

Verkoopinformatie:

De Zechsal-producten  worden op de markt gebracht door Zechsal B.V. uit Veendam. De producten zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.zechsal.nl

De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse therapeuten.

Advies verkoopprijs: Zechsal Pure Elements Balancing Cream  € 44,50/50 ml.

Voor meer informatie is er de website: www.zechsal.nl

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00