Home Beauty Mijn allerliefste Toon de rode kater is niet meer

Mijn allerliefste Toon de rode kater is niet meer

by Debbie
5,8K views
Toon mijn grote liefde

Lieve, lieve Toon,

Ik moet zo ontzettend huilen want voor de laatste keer zit je bij mij op schoot. Ik mag alleen nog maar je kleine ronde kopje aaien. De rest van je magere lijfje is op.
Het is goed zo, je mag gaan slapen, ook al wil ik dat niet, natuurlijk niet!
Ruim 16 jaar woon je bij me. Ik wilde altijd al een kat. Voor jouw woonde even lieve Jona bij mij en toen kwam jij. Ik weet nog goed dat ik je ophaalde in Den Haag. Met jou in de trein kan ik mij ook nog goed herinneren. Je hebt ruim anderhalf uur hard gemiauwd. Ik wist wat ik in huis had gehaald.

Toon mijn grote vriend, je hebt karakter en dat vind ik ook het leukste aan jou.

We hebben samen veel meegemaakt en je week geen seconde van mijn zijde. Ik heb om je gelachen en om je gehuild. Ik waardeer je vrije geest omdat je je altijd maar weer wist aan te passen aan de nieuwkomers.
Je bent mijn alles.

We kenden ook periodes dat het wat minder ging. Je temperament was voor mij soms te heftig. Ik heb je altijd gerespecteerd. Mijn gevoel voor jou is groot.

Ik hoop ook dat ik een goede verzorger en wellicht ook vriend voor jou ben geweest en jouw steun en toeverlaat. Je bent het in ieder geval wel voor mij. Ik heb in mijn leven nog nooit zo’n bijzonder dier gekend. We zijn twee handen op één buik waar niemand tussen kan komen.

Je bent mijn vriend, ik laat je gaan en vertrouw op de kosmos, het goede, de natuur, het grote.

Dat je daar uit mag rusten.

Het ga je goed, ik ben dankbaar dat ik jou mocht leren kennen en verzorgen en jouw vriend mocht zijn.

Kus en Knuffel van Debbie

 

Mijn allerliefste Toon ( de rode kater ) is op zondagochtend 2 juli in mijn armen ingeslapen. 

Mijn lieve Toon

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00