Home Beauty TKMAXX Aken Beauty Shopping

TKMAXX Aken Beauty Shopping

by Debbie
6,K views
TKMAXX Beauty Shopping Aken

Wisten jullie dat er in Aken een TKMaxx is? Ik niet maar nadat ik dacht: hmmm, Aken is een stad voor een TKMaxx, vond ik er één midden in het centrum. Kijk daar word ik superblij van!

Omdat ik een enorme fan ben van shoppen en ‘schatzoeken’ bij de TKMAXX moest ik er natuurlijk een bezoekje brengen. Ik vind de beauty afdeling altijd erg leuk en ook de stationary en home sla ik nooit over. Bij de beauty afdeling kun je terecht voor zeep, huid en haarverzorging, make-up van reguliere ( Britse ) merken, vegan of organic. Soms is het een product dat vernieuwd is of een ander jasje heeft gekregen. Maar altijd wel goed en prima te gebruiken met een forse korting. Ik kocht een aantal hele leuke interessante beauty producten die ik graag aan jullie wil laten zien. Nu moet ik eerst maar eens mijn beauty stash opmaken want medio september/oktober opent TKMAXX haar deuren in Nijmegen. Yeah!

Louise Galvin TKmaxx shopping

Louise Galvin Nourishing Shampoo for Dry en Damaged Hair & Louise Galvin Volumising Conditioner for Fine Hair

Kleurstylist Louise Galvin heeft in haar loopbaan al verscheidene beroemdheden op haar kappersstoel gehad. Haar milieu vriendelijke en fairtrade haarverzorgingsproducten zijn bekend bij vele beroemdheden zoals Sophie Dahl en Patsy Kensit.
De haarverzorgingsproducten van Louise Galvin bevatten geen siliconen, SLS, petrochemicals, parabenen, synthetisch parfum en polymers. Ze zijn milieu vriendelijk en fair trade en zorgen voor een zo klein mogelijke ‘voetafdruk’. Ik ben benieuwd wat ik van deze shampoo en conditioner ga vinden.

Lekkere natuurlijke zeepjes

Wanneer ik bij de TKMAXX ben speur ik altijd naar lekkere zeepjes, en er is genoeg keuze. Van het Italiaanse zeepmerk Saponificio Varesino kocht ik een mooie cadeau verpakking met maar liefst 3 zepen erin. De zepen bevatten algen en mineralen voor een zachte huid. In het groene doosje zit een zeepje met Aloë Vera. Uit Frankrijk komt het kleine oranje zeepje, Ecocert gecertificeerd en het bevat geen palmolie, iets waar ik de laatste tijd steeds meer op let. Het bevat essentiële oliën van sinaasappel. Lekker voor in de zomer!

TKMAXX Aken Beauty Shopping

Elemental Herbology Multi Purpose Balm

Een prachtig natuurlijk huidverzorgingsmerk is Elemental Herbology, gebaseerd op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Therapeutisch en biologisch. Gericht erop om je huid in optimale conditie te brengen. Het merk komt uit Engeland en heeft al vele awards gewonnen. Ik kocht de multi purpose balm, een flinke pot met balsem die je overal voor kunt gebruiken. Een hele mooie en fijne vondst waar ik erg blij mee ben!

Nip + Fab Body Glycolic Fix Body Cream

Ook afkomstig uit de UK komt het cult merk Nip + Fab. Ik zocht een bodylotion en deze trok mijn aandacht. Het bevat glycolzuur, fruitzuur, oftewel AHA. Het exfolieert de huid licht, daardoor worden dode huidcellen losgelaten.

Dead Sea Essentials Dead Sea Algae Face & Eyes Cleansing Lotion

Het laatste product van mijn beauty shopping is de cleansing lotion van AHAVA. Een hele fijne zachte reinigingslotion die je zonder water kunt gebruiken. Het is een hele grote tube waar ik lekker lang mee kan doen. De reinigingsmelk is vegan, bevat Dode zee mineralen, Alg en dadelextract.

Zoals jullie zien heb ik weer hele verschillende dingen gekocht. Dat vind ik ook het leuke aan het winkelen bij de TKmaxx omdat je nooit precies weet wat je kunt verwachten. En er zitten altijd weer leuke schatten bij die je goed kunt gebruiken. Binnenkort opent er een vestiging in Nijmegen, ik hou jullie hiervan op de hoogte!

Ga jij weleens shoppen bij de TKmaxx? Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

2 comments

Natasja 12 augustus 2019 - 18:45

Wat een mooie aankopen! Ik ben ooit één keer in een filiaal geweest, maar als ik dit zie moet ik er toch ook maar weer eens heen!

Reply
Debbie 13 augustus 2019 - 13:26

Hoi Natasja, ja het is zeker een keertje leuk om te kijken. In Eindhoven is ook een TKMAXX en binnenkort dus één in Nijmegen 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00