Home Beauty Skincare: Mijn Favoriete Huidverzorgingsproducten

Skincare: Mijn Favoriete Huidverzorgingsproducten

by Debbie
1,6K views
Skincare favoriete huidverzorgingsproducten
Vandaag wil ik weer eens na lange tijd een beautyblog met jullie delen. Daarin vertel ik wat mijn favoriete huidverzorgingsproducten van dit moment zijn. Ik heb vijf skincare producten uitgekozen en deze wil ik graag aan jullie laten zien.

Beauty & Corona

Momenteel vind ik het lastig om de passie die ik normaal voor beauty heb te voelen. Corona gooit wat mij betreft veel roet in het eten. Ik ben niet zo betrokken als eerst bij andere collega beauty bloggers en dit komt ook omdat ik mijn aandacht heb verlegt naar het creatief bezig zijn. Ik zit niet echt slecht in mijn vel maar merk wel dat ik de structuur en het perspectief mis waardoor ik wat uit evenwicht raak. Natuurlijk verzorg ik mijzelf nog steeds graag met lekkere producten en koop ik regelmatig fijne selfcare spulletjes. Alleen was de behoefte om dit met jullie te delen wat minder geworden. Want ik dacht: ‘wie zit er nu op mijn berichten te wachten?’ Men heeft nu wel wat anders aan het hoofd.

Toch pak het bloggen voorzichtig weer op, ook al zou het alleen voor mijzelf zijn. Om weer de sprankeling terug te vinden die ik zo bij mijzelf mis en om weer de passie te voelen voor schoonheid.

Genoeg gepraat, hier komen mijn vijf favoriete skincare producten!

Favoriete Huidverzorgingsproducten
  1. Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow Skin Booster
  2. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Gezichtsverzorging
  3. Louis Widmer Intensief Antiaging Eyecream
  4. Karaja Divine Cover Instant Perfection Foundation
  5. Flower Beauty Light Illusion Foundation
Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow Primer

Sinds ik Charlotte Tilbury heb ontdekt gaat er een nieuwe beauty wereld voor mij open. Normaal gesproken ben ik niet zo gevoelig voor teasers van verschillende merken maar de filmpjes van Charlotte vind ik geweldig! Maar niet alleen de marketing is goed, ook de producten zijn mooi. Ik gebruik graag deze alleskunner onder mijn make-up omdat hij mijn huid er zo mooi fris uit laat zien. Het is eigenlijk een soort primer maar met veel voordelen. Zo verfijnt deze primer de poriën en geeft de huid 24 uur lang hydratatie. Het bevat onder andere extracten van waterkers die de huidtint verbetert, niacinamide, allantoine, peptide, parelmoer pigmenten en rozenbottelolie. Zoals gezegd breng ik de Youth Glow Skin Booster aan na mijn dagcrème en voor de foundation. Het is ook ideaal als basis voor een bruids- of feestmake-up omdat het de hele dag onberispelijk blijft zitten.

Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow Primer
The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA Gezichtsverzorging

Dat een goede hydraterende crème niet duur hoeft te zijn bewijst de crème van The Ordinary wel. Ik heb deze grote tube van 100ml al een tijdje in huis en gebruik hem graag. Omdat ik de crème zo goed vind verdiend hij het om nu in deze review meegenomen te worden. Toen The Ordinary in 2019 bij Douglas verkrijgbaar was heb ik meteen een tube gekocht. Het is een allround crème die je als dag- en als nachtcrème kunt gebruiken. De crème is heerlijk omdat hij mijn huid erg mooi mat houdt. De crème verzorgt mijn huid de hele dag en is ook nog eens vegan en parfumvrij. Een tube van 100 ml kost €8,40. Zeker het uitproberen waard!

The Ordinary Natural Mosturizing Factors
Louis Widmer Intensief Antiaging Eyecream

Een goede oogcrème vind ik belangrijk. Nu ik over de vijftig ben zie ik steeds meer rimpeltjes rondom mijn ogen verschijnen. Op zich vind ik dit niet erg maar als ik het wat kan vertragen dan doe ik dit natuurlijk graag! De oogcrème van het Zwitserse merk Louis Widmer voldoet aan al mijn eisen. Het is een goede volle crème op basis van een olie in water emulsie. De volle romige crème verzorgt de huid rondom mijn ogen intensief. De huid voelt na gebruik zacht en minder trekkerig aan. Je hebt er maar weinig van nodig en geen nood wanneer je teveel hebt gebruikt, de crème smeert prima uit over het hele gezicht. Het bevat een uitgebreid aminozurencomplex, vitamine A en C en Panthenol. Het gamma van Louis Widmer is onder andere verkrijgbaar bij de DA drogist en kost rond de €28,50.

Louies Widmer Intensive Eye Cream
Karaja Divine Cover Instant Perfection Foundation

Alweer een paar jaar geleden maakte ik kennis met Karaja tijdens de Beauty Trade in Utrecht. In het perspakket wat ik mocht ontvangen zat deze superfijne awardwinnende foundation. De foundation gebruik ik graag in de herfst en winter omdat hij erg goed dekt. In de zomer is hij voor mij wat te zwaar alhoewel hij waterproof is. Wanneer je graag een goed dekkende en camouflerende foundation gebruikt is deze echt een aanrader. De textuur van de foundation is stevig maar hij verdeeld mooi op de huid. Ik gebruik kleurnummer 2, een perfecte lichte natuurlijke kleur die de hele dag netjes blijft zitten.

Karaja Divine Cover Instant Perfection Foundation
Flower Beauty Light Illusion Foundation

Als laatste wil ik nog graag een favoriete foundation laten zien die sinds kort verkrijgbaar is bij het Kruidvat. Het merk heet FlOWER Beauty en is opgericht door de Amerikaanse actrice Drew Berrymore. Het is één van de snelst groeiende merken in de VS. De foundation die ik van dit merk heb gekocht is anders van samenstelling dan de foundation van Karaja. Hij is wat lichter van textuur en heerlijk om te dragen tijdens warmere dagen. De foundation is verzorgend en geeft een mooi fris uiterlijk. De foundation is verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren en kost €14,99. Een interessant nieuw merk om verder te ontdekken!

FLOWER beauty Light Illusion Foundation

Dit waren ze, mijn favoriete huidverzorgingsproducten van dit moment. Wil je meer weten over een speciaal product of gebruik jij andere favorieten? Laat gerust een reactie achter onder deze blog!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00