Home Beauty Bocholt Shopping DM, Rossmann en Mayersche

Bocholt Shopping DM, Rossmann en Mayersche

by Debbie
6,3K views
Vakantie kleding Naaien

Afgelopen zaterdag ben ik weer naar het gezellige Bocholt gereden om boodschappen te doen. Ik ga er regelmatig heen om inkopen te doen voor mijn beestjes en ook om eventjes te snuffelen bij drogisterijen DM, Rossmann en Muller. Op zoek naar nieuwe producten.
Ik kan mij altijd zo verheugen op shoppen in Duitsland en ook dit keer was het weer reuze gezellig en kwam ik met allerlei leuke aankopen thuis.

Een tijdje geleden heb ik bij drogisterij Muller  het nieuwe make-up merk L.O.V ontdekt en vooral de lippenstift is een echte aanrader! Ook was ik erg benieuwd naar de nieuwe haarproducten van L Oréal Botanics en heb deze gelukkig bij drogisterij DM kunnen vinden. Ik kocht er ook nog een paar make-up producten van Astor voor de helft van de prijs en een heerlijke zachte gezichtsreiniger met roos en jasmijn, ook van het merk L’Oréal. Duitsland Shopping Wanneer ik in Bocholt ben vind ik het ook erg leuk om even naar de boekhandel Mayersche te gaan. Deze is te vinden in het overdekte winkelcentrum en heeft een uitgebreide collectie boeken. Ook kun je er hele mooie kaarten kopen die ik in Nederland niet kan vinden en heb ik ook de afdeling creativiteit ontdekt!

Er zijn enorm veel boeken te vinden over kleding maken inclusief patronen. Ik heb een boek gekocht waarbij je van één patroon van een jurk 200 variaties kunt maken. Ik heb nog wel even getwijfeld om het boek aan te schaffen, omdat ik de afgelopen maand mijzelf al schandalig heb verwend met boeken maar ben toch heel erg blij dat ik het heb gekocht.
Ik heb al een patroon uitgekozen die ik graag wil gaan maken, dus dat wordt richting markt om lapjes te kopen!

Winkelen in Bocholt is echt een favoriet uitstapje voor mij, ik geniet er erg van en kan er leuke spulletjes kopen voor niet zoveel geld. Ik ben dan ook erg benieuwd of jij weleens boodschappen doet in Duitsland en of jij ook favoriete winkels hebt?

Tips zijn van harte welkom en laat gerust een reactie achter op dit blog!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00