Home Beauty Erica Kruiderijen shopping

Erica Kruiderijen shopping

by Debbie
4,6K views
Erica Kruiderijen

Erica Kruiderijen, de fijne groene drogist

Vorige week donderdag was ik eventjes in het centrum van Nijmegen om een paar boodschapjes te doen na het werk. Wanneer ik in Nijmegen ben ga ik steevast altijd even langs Erica Kruiderijen. Ik ken deze winkel al vanaf mijn studententijd in Amersfoort en ik ben helemaal dol op deze groene drogist. Ik kan ook niet weggaan zonder iets te kopen en dit keer heb ik een reinigingsschuim met kamille en een natuurlijke luchtverfrisser gekocht. Fijne producten die ik graag aan jullie wil laten zien!

Erica Kruiderijen Reinigingsschuim

Erica Kamille Reinigingsschuim

Het reinigingsschuim bevat onder andere kamille en aloë vera en is een zachte reiniger voor het gezicht. Wanneer ik ‘s ochtends onder de douche sta vind ik het fijn om mijn gezicht op te frissen met zo’n type reiniger. Maar natuurlijk kun je deze op elk gewenst moment van de dag gebruiken.

Erica Kruiderijen

Het ingrediëntenlijstje ziet er goed uit. Het reinigingsschuim bevat wel een beetje alcohol maar geen SLS. In plaats van het agressieve SLS is Coco-Glucoside gebruikt. Kijk dat zie ik graag! Verder zie ik op de lijst Kamille extract, Aloë-Vera sap en glycerine. Het parfum dat in deze schuimreiniger is gebruikt bestaat uit natuurlijke etherische oliën en extracten. De schuimreiniger is BDIH gecertificeerd.

Erica Kruiderijen luchtverfrisser

Erica luchtverfrisser rozemarijn, ceder & den

Ik ben dol op de geur van rozemarijn en ik zag deze luchtverfrisser in de schappen staan en moest natuurlijk mee naar huis! Daar heb ik zeker geen spijt van want de geur is zalig en ik vind hem bijzonder lekker en rustgevend. Morgen gaat hij mee naar mijn werk waar ik mijn werkruimte ook eens van deze geur ga voorzien. Ik hoop dat mijn patiënten het ook lekker vinden!

Erica Kruiderijen luchtverfrisser

En ook dit korte ingrediëntenlijstje ziet er goed uit! alcohol, rozemarijnolie, cederolie, dennenolie en verder niets.

De schuimreiniger kost €7,95 per stuk (150ml) en is ook in een calendula variant verkrijgbaar.
De luchtverfrisser kost €5,95 per stuk (150ml) en er zijn nog twee andere geuren verkrijgbaar: munt, den & citroen en lavendel & den.

Erica Kruiderijen heeft inmiddels 11 vestigingen in Nederland. Wanneer je een liefhebber bent van groene cosmetica en een bewuste leefstijl zou ik zeker eens een kijkje nemen in hun winkel. Voor meer informatie en de vestigingen kun je het beste even de website raadplegen.

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00