Home Beauty Winactie Balea Beauty Pink Summer { closed }

Winactie Balea Beauty Pink Summer { closed }

by Debbie
1,7K views
Winactie Balea Summer Pink

Hallo! Welkom op mijn blog en bij mijn winactie! Ik heb deze winactie in het leven geroepen omdat ik altijd erg enthousiast raak van shoppen in Duitsland. Daarom heb ik voor jullie een aantal heerlijke producten uitgekozen voor het krijgen van een zomerse vibe. Alle vier de producten zijn van het geliefde huismerk Balea van de DM drogisterij.
Dat wordt dus genieten!

Welke producten kun je winnen?

Balea Lippenbalsem ‘ Set Your Mind Free ‘
Deze vochtinbrengende lippenbalsem ontvangt alleen maar lovende reacties. De lippenbalsem bevat voedende bestanddelen zoals sheaboter en bijenwas. Het maakt je lippen zacht en heeft een romige textuur. Smeer alleen maar goede dingen op je mond want de lippenbalsem van Balea bevat geen microplastic en synthetische polymeren.

Balea Bruisbal voor in bad
Plezier gegarandeerd met deze luxe bruisbal. Het hartje maakt haar extra lief. Lief en zacht is de bruisbal ook voor je huid want naast dat ze heerlijk bruist verzorgd ze jouw huid zonder kwalijke kleurstoffen.

Balea Winactie Summer Pink

Balea Natural Beauty douchegel
De Balea Natural Beauty douchegel met verzorgende biologische amandelolie en kersenbloesemextract respecteert de natuurlijke huidbalans en laat de huid zacht aanvoelen. De zachte geur verleidt je zintuigen. Bovendien is 96% van de gebruikte ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een ware verwennerij voor je huid. Laat de zomer nu maar komen!

Balea Doucheschuim Pink Blossom
De Balea doucheschuim Pink Blossom verwent je huid met een langdurige geur en zorgt voor een ontspannende doucheervaring. De schuimformulering met rozenextract reinigt je huid zijdezacht en geeft je een sensueel gevoel.
De langdurige geur van verse bloesems en delicate vanille inspireert je lichaam en zintuigen. De speciale verzorgende textuur zorgt ervoor dat de huid soepel aanvoelt.

Hoe kom ik in aanmerking voor deze set heerlijke verzorgingsproducten?

Like de post over deze winactie op Instagram en schrijf onder deze post waarom jij deze heerlijke producten van Balea wilt winnen. Dat is alles. Natuurlijk waardeer ik het enorm wanneer je deze winactie deelt met je vrienden.

Op donderdag 28 april maak ik de winnaar bekend.

Liefs Debbie

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Beauty Shopping Duitsland
Shoppinghaul Drogerie Rossmann Duitsland

De winnares is inmiddels bekend en heeft een reactie ontvangen.
Tot de volgende keer!

Spread the love

You may also like

17 comments

Freya V 20 april 2022 - 12:16

Ik zou deze heel graag winnen! Hou van kersenbloesem en rozen ??, bath bombs en lippenbalsem! Ik maak me vaak zorgen om microplastics in producten en eten, dus fijn dat deze hier niet in zitten! Van de kleurtjes word ik ook gewoon happy ✨?? Benieuwd om deze uit te testen en te ruiken en er lentevibes van te krijgen!

Reply
Gea Jager 23 april 2022 - 19:21

erg leuk om mijn moeder mee te verrassen

Reply
Anita te Gussinklo 23 april 2022 - 22:35

Wat ziet het er leuk uit, ik doe graag mee

Reply
Wilmsen Anita 24 april 2022 - 08:48

Ik hou er van dat de geur lang blijft

Reply
karin de graaf 24 april 2022 - 10:08

heerlijke producten hier word je toch vrolijk van

Reply
Sohniet 24 april 2022 - 12:12

“In the Mood” voor roze en zoet,

Reply
Willem de Wal 24 april 2022 - 12:46

Ik zou graag mijn zusje willen verrassen met deze mooie set verzorgingsprodukten.

Reply
Brigitte Coelman 24 april 2022 - 18:24

Ik maak graag kans op dit fantastische pakket. Ik worstel met depressie en ik merk dat ik echt weer aard door lekker ruikende geuren of een lange warme bad met een badbom. De producten lijken mij heerlijk om uit te proberen en ik word al heel happy van de kleuren en de vrolijke sfeer.

Reply
kempenaers anita 24 april 2022 - 13:52

doe zeer graag mee voor dit mooie pakketje, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

Reply
anja vermeulen 24 april 2022 - 15:36

WAT EEN PRACHTIG SET ,HEERLIJK OM DAT TE WINNEN

Reply
Diny Gijsberts 24 april 2022 - 19:21

Kersen bloesem & amandel olie , een ideale combinatie voor de verzorging van je lichaam

Reply
Marian 25 april 2022 - 11:08

Wat een verwennerij! Lijkt me heerlijk en ziet er vrolijk uit, maar ik heb helaas geen Instagram…

Reply
Wonenbijels 25 april 2022 - 12:37

Leuke blog! Wat een mooie producten, lijken me heerlijk! Dol op Balea maar helaas wat te ver weg om altijd in huis te kunnen hebben. Ik doe dus heel graag mee ?

Reply
Margret 25 april 2022 - 18:54

Helaas geen instagram..maar niet geschoten is altijd mis!

Reply
Lottie 26 april 2022 - 08:30

Omdat het mij simpelweg heerlijke producten lijken!! 🙂

Reply
Daniela 27 april 2022 - 11:25

Ik ken dit merk heel goed!! ??? Ik doe mee voor mijn mama! ???

Reply
MrsBolan 27 april 2022 - 19:05

Koekoek dat wil ik hebben!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00