Home Beauty Beauty Shopping in Duitsland {TK Maxx Muller DM}

Beauty Shopping in Duitsland {TK Maxx Muller DM}

by Debbie
1,8K views
Shopping Duitsland Bocholt

Ik vind het erg leuk om te shoppen in Duitsland. Afgelopen weekend was ik in Bocholt, een leuk stadje net over de grens in de Achterhoek. Shoppen doe ik het liefst bij de verschillende drogisterijen omdat hun aanbod van cosmetica veel groter is dan in Nederland. Er valt altijd wel iets leuks te ontdekken. Ook nu heb ik een aantal fijne dingetjes gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien. Lezen jullie gezellig mee?

TKMaxx Bocholt

Sinds 5 mei is er een TKMaxx geopend in het overdekte winkelcentrum van Bocholt en dat was voor mij een echte verrassing. Heel erg leuk want ik ben een fan van TKMaxx. TKMaxx heeft een leuke collectie verzorgingsproducten, accessoires en decoratie spullen die meestal wel mijn smaak zijn en waar ik blij van word. Ook deze TKMaxx heeft twee verdiepingen met beneden de verzorgingspullen, accessoires, schoenen en dameskleding en boven de kinderkleding, speelgoed en spullen voor in en rondom het huis. Ik zag er prachtige bloempotten die ik jammer genoeg niet mee kon nemen maar zeker op mijn verlanglijstje staan. Nu heb ik een leuk setje van PIXI gekocht, een lippenstift van Deborah Milano in een mooie rode kleur en een eau de toilette in een kleurrijke verpakking die mij erg aanspreekt en een instant vakantie gevoel geeft. O ja, en voor ik het vergeet een lekker simpel Grieks zeepje met olijfolie. Altijd leuk om toe te voegen aan mijn zeep collectie.

Drogerie Muller

Drogisterij Muller kun je ook vinden in het overdekte winkelcentrum van Bocholt. Een prachtige winkel met een heel uitgebreid assortiment parfum, verzorgingsproducten, reform en huishoudelijke artikelen. 
In het schap van de haarverzorgingsproducten zag ik bijzondere flacons staan die mij nieuwsgierig maakten. Het gaat hier om het luxe huismerk van Muller Lab System met bijzonder ingrediënten zoals kalium, magnesium en biotien die de hoofdhuid verzorgen en extracten van Kalahariemeloen die de haren van vocht voorzien. Ik kocht van dit merk de vochtinbrengende shampoo en het verstevigende haarmasker. 

Vanochtend heb ik beide producten geprobeerd en ik vind ze fijn. Het lijkt alsof ze mijn haren wat dikker en gladder maken van textuur. Ook ruikt de shampoo erg lekker en zijn zowel de shampoo als het haarmasker prettig in het gebruik.

Verzorgde nagels vind ik belangrijk, helaas breken ze bij mij snel nog voordat ze tot een redelijke lengte zijn gegroeid. Daarom kocht ik een verzorgende nagellak van Essie die beloofd mijn nagels door de toevoeging van calcium en camellia extracten sterkte te maken. De nagellak heeft een mooie zomerse kleur en blijft lang zitten. Hopelijk geeft het mij de stevige nagels waar ik naar verlang. We zullen het zien.

DM drogisterij

Twee verschillende mascara’s gingen er in mijn mandje. Ik liet mij verleiden door een nieuwe mascara van Max Factor. en een mascara van het huismerk van DM Trend Up. De mascara van Max Factor heb ik al getest en ben er niet zo tevreden over. Hij doet niet zoveel voor mijn wimpers en ik moet heel veel laagjes aanbrengen voordat ik resultaat zie, Voorlopig houdt ik het maar bij het eigen merk van DM omdat deze mascara’s gewoon doen wat ze beloven en zelfs beter zijn dan de reguliere merken. Dus, mocht je een keertje in de DM zijn dan kan ik je de mascara’s van Trend it Up van harte aanbevelen!

Wat heb ik nog meer gekocht? Vanwege het warme weer heb ik een deodorant gekocht van Balea, ook een huismerk van DM met goede werkzame producten in haar assortiment. Onlangs kocht ik een deodorant van Dove maar die matcht niet goed met mijn huid waardoor deze niet lekker ruikt. De deodorant van Balea heb ik al eens eerder gekocht en deze werkt heel goed en houdt nare luchtjes prima onder controle.

Het laatste item wat ik mee naar huis neem is een eyeshadow penseel van Ebelin. Deze lijkt me fijn en omdat ik nog verschillende eyeshadowpalletjes heb liggen van Charlotte Tilbury een goede aankoop. Dan kan ik ze eindelijk eens gaan gebruiken. 

Dat waren mijn aankopen van mijn dagje shoppen in Duitsland. Heb je vragen of opmerkingen? Ik help je graag verder! 

Spread the love

You may also like

1 comment

Bijpraten & Shopping Duitsland {DM & Muller} - world of bliss 10 februari 2023 - 08:53

[…] woon nu niet meer dichtbij de grens van Duitsland maar soms combineer ik het shoppen in Duitsland met een bezoek aan mijn kapper die ik nog wel in Arnhem heb. Even richting Nijmegen rijden om daar […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00