Home Beauty Best ( Beauty ) Buys & Flops 2019

Best ( Beauty ) Buys & Flops 2019

by Debbie
5,3K views
Header Best Beauty Buys & Flops 2019

Het jaar 2019 is bijna voorbij en het leek mij leuk om een lijst samen te stellen met mijn beste en slechtste aankopen. De best ( beauty ) buys en flops van 2019. Welke producten en gebeurtenissen vond ik fantastisch en welke de slechtste. Lezen jullie gezellig mee?

Beauty aankopen en samenwerkingen

2019 was een jaar met ups en downs voor mijn blog World of Bliss en op persoonlijk vlak. Gelukkig zijn er genoeg positieve dingen gebeurd en deze wil ik zeker benadrukken. Ook de minder leuke dingen en aankopen wil ik graag aan jullie laten zien. Maar voordat ik dit ga doen wil ik jullie bedanken voor je bezoek aan World of Bliss en alle reacties die ik via mijn sociale media kanalen mocht ontvangen. Ook wil ik graag de mensen met wie ik in 2019 samen heb gewerkt hartelijk danken en een heel gelukkig en succesvol 2020 toewensen. Hopelijk wordt het een gelukkig en succesvol jaar.

Best ( Beauty ) Buys van 2019

Het afgelopen jaar heb ik veel aankopen gedaan in Duitsland en bij de TK Maxx in Nijmegen. Dit zijn twee favoriete plekken van mij waar ik graag kom en waar ik een fijn gevoel aan over hou. Ook heb ik mooie producten ontvangen van het PR bureau waarmee ik samenwerk, waarvoor nogmaals dank.

En dan nu de lijst!

Nø make up

Nø Make-up No Nonsense Clean Beauty

In 2019 maakte ik kennis met het clean beauty huidverzorgingsmerk Nø make-up en ik vind het een topmerk, het doet namelijk echt wat het beloofd. Ik ontving dit merk via mijn Pr-bureau en onlangs kocht ik hun handcrème. In Nederland is dit fijne merk verkrijgbaar bij de Etos. Wanneer je van bewuste cosmetica houdt is dit zeker een aanrader!

Primavera Lavendel Kussenspray

Nog een Duits merk is Primavera. De biologische lavendelspray kocht ik bij een reformwinkel in Bocholt en heeft mij erg geholpen bij mijn slaapproblemen. Top! Een mooi merk om in 2020 verder te ontdekken.

Plantur 21 Nutri Shampoo

Plantur 21 Nutri Shampoo & Conditioner

Mijn haren wil ik graag in een goede conditie houden, zeker nu ik wat ouder word. Inmiddels heb ik heel veel merken uitgeprobeerd maar de beste shampoo en conditioner is toch wel de Plantur 21 shampoo en conditioner. Het maakt mijn haren zacht en glanzend. Een dure shampoo is beslist niet nodig. Dit is zeker mijn holy grail.

Action Botanical Flow gezichtscrème

Mijn review over de Action Botanical Flow gezichtscrème is het best gelezen artikel van 2019. En dat is niet voor niets want hoewel ik in 2020 en ook al in 2019 een stuk minder ben gaan shoppen bij de Action is dit gewoon een goede no-nonsense gezichtscrème voor een hele fijne prijs.

Happy Spirit Days Foodtruck

Happy Spirit Festival Blaricum

In de zomer van 2019 had ik twee toegangskaarten gewonnen via een winactie van cosmetitextPR. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten maar het was een dag om nooit te vergeten. Happy Spirit Festival is een inspirerend spiritueel festival op een prachtige locatie in het Gooi. Het was een heerlijke zinvolle, warme en energie gevende dag. In 2020 zeker voor herhaling vatbaar!

Wally Parfums

Wally Parfums

Tijdens de Beauty Trade Special heb ik kennis gemaakt met de importeur van het Italiaanse Wally Parfums. Ik ben erg enthousiast en zeker nu ze het poederige Madame Wally naar Nederland heeft gehaald. In 2020 ga ik meer aandacht besteden aan parfum en daar past dit bijzondere niche merk perfect bij!

TKMaxx Debbie

Opening van TKMaxx Nijmegen en in het voorjaar in Arnhem

Ik kan gerust zeggen dat de TKMaxx momenteel één van mijn favoriete winkels is. Ik was bij de pre-opening aanwezig in Nijmegen en ik ben heel erg blij om te melden dat in het voorjaar van 2020 er ook een filiaal wordt geopend in Arnhem. yeah!

( Beauty ) FLOPS van 2019

Het lukt mij lang niet altijd om alles wat ik koop, meemaak of ontvang te delen via mijn blog of Instagram. Ik moet ook zeggen dat ik bewuster dingen koop en deze trend wil ik graag in 2020 voortzetten. Het gaat mij niet om hoe veel spullen ik heb maar of ze van goede kwaliteit zijn. Een stukje duurzamer leven staat dus zeker op mijn goede voornemens lijst. Maar goed, er zijn een aantal producten en evenementen die ik in 2019 wil achter laten en niet meer aan wil denken. Gewoon omdat ze mij niet brachten waar ik op hoopte of omdat ze ronduit tegenvielen.

L Erbolario Adventskalender

L’Erbolario Adventskalender

Elke Kerst koop ik een adventskalender en die kies ik weloverwogen uit. Dit jaar koos ik voor de L’Erbolario adventskalender omdat ik haar producten best regelmatig koop. In eerste instantie leek het een mooie kalender. Niet echt gemaakt van luxe materialen maar goed, hij stond mooi in mijn kamer en de verwachtingen waren veelbelovend.
De kalender heeft de adventstijd niet overleefd. Van pure frustratie heb ik hem bij het oud papier gegooid. ( niet echt duurzaam ). De kalender viel van ellendigheid uit elkaar. Het karton was erg dun en alle vakjes zakten naar beneden. Achter sommige vakjes zat niets en de samples waren heel erg klein. Kortom een goedkope en slimme zet van L’Erbolario om zo haar samples kwijt te kunnen. Ik heb L’ Erbolario Nederland ( Rotterdam ) een mail met mijn klacht gestuurd maar deze wilde er niks aan doen. Wanneer ik erover wilde schrijven moest ik dat maar doen, dus doe ik dat. Zo ga je als bedrijf niet met je klanten om.

Chanel Gabrielle Essence

Chanel Gabrielle Essence eau de parfum

Een grotere parfum fan als ik bestaat er haast niet en ik ben dol op Chanel! Laat ik vooropstellen dat ik niet zonder Chanel kan 🙂 Omdat ik weer toe was aan een dosis Chanel kocht ik het nieuwe veelbelovende parfum Gabrielle Essence. Ik had gelezen dat de gewone Gabrielle een zacht parfum was en de essence variant dieper en wat zwaarder.
Na een keer spuiten rook ik een fantastische blend van mooie bloemen, vrouwelijk, warm en zinnelijk en na een uur niets meer. Niks, ook geen zacht spoortje op mijn huid. Hij bleef niet op mijn huid aanwezig en dat vond ik echt heel erg jammer! Mijn lieve vriendin probeerde hem uit en ja, daarop blende Gabrielle fantastisch! Zo zie je maar, een parfum is echt een persoonlijke keuze en ook afhankelijk van je huidtype en smaak. Ik hou het dit jaar dan ook bij Mademoiselle.

Gisou Hairmask

GISOU Honey Infused Hair Mask

Combineer een prachtige jonge vrouw met nog mooiere haren en een goed verhaal aan elkaar. Geprezen door heel veel influencers en bloggers ben ik destijds ook overstag gegaan en heb deze haarmasker gekocht. Ik dacht ook dat het wonderen zou verrichten. Dat doet het niet, of ja, het lijkt alsof je haren na de eerste behandeling een metamorfose hebben ondergaan. Dat dit komt door de siliconen waaruit het masker grotendeels bestaat weten velen niet. Na een paar dagen zagen mijn haren er heel anders uit. Siliconen zijn niet aan mij besteed, ook al kunnen ze direct wonderen verrichten. Ook de prijs is achteraf gezien belachelijk hoog. Nogmaals, op Instagram doet een foto met een Gisou product het hartstikke goed en wil je daarvoor gaan is dat helemaal prima natuurlijk. Maar ik denk dat er veel betere haarmaskers bestaan zonder al die goedkope siliconen.

Oriflame bestelling

Al een hele tijd had ik geen bestelling meer gedaan bij Oriflame, terwijl ik daar vroeger best fan van was. Dus ik dacht, laat ik eens wat bestellen. Ik kocht twee mascara’s, een zeepje en een geurtje.
Nu wil ik niet beweren dat het slechte producten zijn maar blij werd ik er niet van. De mascara is helemaal niet fijn en het geurtje doet erg goedkoop aan. De touch en feel van het pakket sloeg in het geheel de plank mis. Een kale kartonnen doos met rollende producten. Geen extra attentie, geen mooi vloeipapiertje, geen aandacht, Niks. In 2020 geen Oriflame meer voor mij.

 

Libelle Zomer Week 2019

Libelle dag 2019

Elk jaar is het bijna een traditie om met een vriendin naar de Libelle dag in Almere te gaan. Ook dit jaar waren we weer van de partij. Natuurlijk was het samen erg gezellig maar wij vonden het event niet leuk. We waren het er unaniem over eens dat het meer leek op een veredelde braderie. Niet inspirerend en gericht kopen, kopen, kopen. Nee, 2020 kiezen we voor iets anders.

Voornemens voor 2020

Aan het begin van dit blog gaf ik aan dat ik in 2020 nog meer duurzamere keuzes wil maken. Ik betaal liever wat meer en kies voor kwaliteit. 2019 was een mooi jaar, 2020 wordt fantastisch! Voor nu wil ik jullie heel erg bedanken voor alles en tot in het nieuwe jaar!

Wat is jouw best ( beauty ) buy en/of Flop? Welke voornemens heb jij voor 2020?

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00