Home Beauty Grown Alchemist, Ecobeauty from Down Under

Grown Alchemist, Ecobeauty from Down Under

by Debbie
6,2K views
Grown Alchemist

Een van de leukste dingen van het hebben van een beauty & lifestyleblog is dat ik regelmatig kennis maak met prachtige nieuwe merken. Zo heb ik een tijdje geleden kennis gemaakt met Grown Alchemist, een van oorsprong Australisch merk, vegan en op basis van krachtige recepturen.

Het merk Grown Alchemist
Destijds heb ik deelgenomen aan de product training van Grown Alchemist en dat was erg bijzonder en leerzaam. Langzaam groeide het besef dat er wel iets heel bijzonders in de schappen stond en mijn enthousiasme groeide per minuut. Wat vind ik dit een mooi merk! Ik houd van de uitstraling, de donkerbruine glazen flesjes, de aluminium tubes en uiteraard de samenstellingen.

Grown Alchemist Grown Alchemist is in 2008 ontwikkeld door de uit Melbourne afkomstige broers Keston en Jeremy Muijs en is een van de snelgroeiende natuurlijke merken in Australië. De focus van Grown Alchemist ligt op het produceren van geavanceerde huid, body en haarverzorgingsproducten. Grown Alchemist maakt het mogelijk om pure schoonheid te bereiken zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën terwijl de producten hoogst effectief zijn door de toevoeging van collageen, geavanceerde peptides, hyaluronzuur en sterke antioxidanten. De producten van Grown Alchemist bevatten pure borageolie en zijn rijk aan een zeer hoge concentratie essentiële vetzuren. Het uitgangspunt is dat iedereen de producten van Grown Alchemist kan gebruiken, ongeacht de huidtype en leeftijd. Dat maakt het merk ook zo bijzonder.

Grown Alchemist Visie en missie van Grown Alchemist
Gespecialiseerde farmaceuten maken producten die krachtig genoeg zijn om de huid-en haar textuur te beïnvloeden. Het uitgangspunt van Grown Alchemist is dan ook: ‘Regenerating beauty with superior results‘.

Ons lichaam reageert op natuurlijke wijze en vecht tegen vreemde, niet lichaamseigen stoffen die het lichaam beschouwd als giftig. Door dit proces ontstaan vrije radicalen die meewerken aan het huidverouderingsproces. De producten van Grown Alchemist bevatten zulke verfijnde plantaardige werkstoffen dat ze door ons lichaam als zodanig worden ‘herkend’ en volledig worden opgenomen.

Grown Alchemist heeft in het totaal 26 producten in haar assortiment en doet geen zaken met China vanwege haar wettelijke dierproefbeleid. De producten van Grown Alchemist worden in samenwerking met gevangenissen door gedetineerden getest en dat vind ik ook erg bijzonder. (wat zullen zij mooie huidjes hebben) Alle producten van Grown Alchemist zijn vegan (op een uitzondering na, de lippenbalsem bevat bijenwas) en gecertificeerd door het ACO, Australiën Certified Organic label.

Ik houd jullie op de hoogte van dit spannende merk en mocht je niet kunnen wachten dan kun je alvast de mooie website van Grown Alchemist raadplegen. Alle producten van Grown Alchemist zijn verkrijgbaar bij Izy Beauty & Lifestyle in Vaassen.

Wat vind jij van dit bijzondere merk?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00