Home Happiness Wishlist 2017 World of Bliss

Wishlist 2017 World of Bliss

by Debbie
6,2K views
Wishlist 2017

Hallo lovely’s. in mijn vorige artikel gaf ik al aan dat ik meer tijd aan mezelf wil besteden. Dat is al een heel prettig uitgangspunt maar er zijn ook een aantal materiële zaken en andere wensen die ik enorm graag dit jaar wil realiseren.

Ik geef niet zoveel geld uit aan materiële zaken, zo kan ik enorm lang doen met huishoudelijke spullen en meubels, hoef ik niet het nieuwste van het nieuwste en rijd ik in een goed maar oud autootje rond. Toch zijn er een aantal dingen die ik op  mijn wishlist heb gezet omdat deze belangrijk voor mij zijn of ik gewoon graag wil hebben. Het is toch leuk om zo aan het begin van dit nieuwe jaar je wensen op te schrijven? Ik heb voor nu vijf belangrijke dingen op een rijtje gezet. Hier komen ze!

1. Olympus PEN systeem camera
2. Reis naar Berlijn
3. Parfum Antonia’s Flowers Tiempe Passate
4. Koelblond haar
5. Mijn eigen online shop

Olympus PEN

Olympus PEN systeem camera
Laten we starten met het meest dure van mijn wishlist. Er zullen vast wel camera’s zijn die net zo goed hun werk doen als deze of misschien wel beter. Maar ik moet zeggen dat ik ben gevallen voor zijn uiterlijk. Wat een beauty en mooi streetwise en retro uiterlijk heeft deze camera. Ik ben weer op zoek naar een camera omdat ik deze nodig heb voor mijn blog en omdat ik fotograferen heel erg leuk vind. De Olympus heeft veel mogelijkheden en bevat creatieve filters die je over de foto’s heen kunt zetten. De camera is erg gericht op liefhebbers van sociale media en bloggers en daarom voor mij zeer geschikt. De camera is wel erg prijzig want voor €475,00 heb ik alleen nog maar de body. De lenzen moeten nog apart aangeschaft worden. Toch zet ik hem op mijn verlanglijstje en ik ben benieuwd of ik aan het einde van dit jaar deze wens gerealiseerd heb. Ik laat het jullie tegen die tijd natuurlijk weten.

Berlijn Wishlist
Reis naar Berlijn
Ik ben dol op Berlijn en ga het liefst tijdens de lente naar deze stad toe. Voor mij zou dat de vierde keer zijn en nog steeds heb ik alles niet gezien. Drie jaar geleden ben ik alleen naar Berlijn gereisd en dat is mij erg goed bevallen, ik heb mij prima vermaakt. Dit jaar heb ik ook een weekend in de planning staan en hoop er dan op de fiets erop uit te kunnen. Zo kan ik de stad al fietsend verkennen, leuk!

Antonia's Flowers

Parfum Antonia’s Flowers Tiempe Passate
In november 2015 bracht Skins haar Cosmetics Classics box  uit en daar zat een miniverstuiver in van Antonia’s Flowers en ik was meteen verkocht. Van alle parfums die ik ooit heb geroken vind ik deze het beste bij mij passen. Maar ja, de prijs houdt mij tegen dit parfum aan te schaffen. Want €167,80 heb ik nog nooit uitgegeven voor een parfum. Maar goed, ik ga er dit jaar serieus voor sparen door elke maand een klein bedragje opzij te zetten. Heerlijk! Ik verheug mij er nu al op!

Koelblonde haarkleur
Koelblonde haarkleur
Ik weet helemaal niet of het bij mij past en of dat deze haarkleur mogelijk is maar ik vind haar erg mooi. Momenteel heb ik een allegaartje van blondtinten en is mijn uitgroei ook verdeeld in drie tinten. Dit komt doordat ik telkens bij een andere kapper mijn haren laat bijkleuren en verschillende tinten blond gebruiken. Mijn voornemen is om dit jaar naar een en dezelfde kapper te gaan die mijn haren in het koelste blond kleurt ever!

shop wishlist
Mijn webshop!
Als laatste wens en voornemen voor 2017 heb ik het openen van een webshop staan. Ik wil graag handgemaakte items gaan verkopen en spulletjes die zo mooi zijn dat je ze in een doosje zou willen doen. Ik moet mijn idee nog verder uitwerken maar in grote lijnen heb ik mijn plan helder. Spannend en meteen ook een ontzettend leuke uitdaging voor 2017!

Dit waren mijn vijf belangrijkste wensen voor 2017 en ik ben erg benieuwd naar jullie wensen voor dit nieuwe jaar. Laat gerust een berichtje achter dat zou ik erg leuk vinden.

Liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00