Home Happiness BlissFuel van Tom Sebastian

BlissFuel van Tom Sebastian

by Debbie
9,1K views
Tom Sebastian BlissFuel

Op mijn blog schrijf ik graag over beauty maar ook zeker over happiness, beide onderwerpen geven mij een bron van inspiratie. Ik ben ervan overtuigd dat innerlijk en uiterlijk onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Wanneer we ons niet goed voelen heeft dit een weerslag op ons uiterlijk. Een gezonde dosis humor, positiviteit en houden van jezelf zijn aspecten die belangrijk zijn om een happy leven te leiden maar soms kunnen we een steuntje in de rug gebruiken.
Enige tijd geleden kwam ik in in aanraking met allround beauty-stylist en make-up artist Tom Sebastian die we vast wel kennen als vaste stylist van diverse bekende Nederlanders. Hij heeft een fijn product ontwikkelt om onze innerbeauty te ondersteunen. Ik vind het erg leuk om aan jullie het bijzondere verhaal van Tom Sebastian over de ontwikkeling van BlissFuel aan jullie te vertellen.

BlissFuel
BlissfFuel voor je dagelijkse beautyroutine

Twee jaar geleden kreeg Tom een auto-ongeluk en moest een half jaar revalideren. Tijdens deze periode kreeg hij het idee om een product te ontwikkelen die zijn complete visie op beauty zou omvatten. Dat het van belang is om van binnenuit aan je gezondheid te werken om ook schoonheid uit te kunnen stralen. Dit product werd dus BlissFuel een supplement voor een betere beautybalans.

Je ziet altijd eerst aan de buitenkant wat je aan de binnenkant mist

– Tom Sebastian


Happy food voor huid, haar en nagels!

Het aanbod van supplementen is zo groot dat wij door de bomen het bos niet meer zien en ook niet goed weten welk supplement nu het beste werkt. Ook is het vaak zo dat de vitaminen en mineralen in een bepaalde combinatie met andere  moeten worden ingenomen om zo een optimaal effect te garanderen. Tom Sebastian wilde dit allemaal niet en zocht naar een synergetische mix dat uit één compleet product zou bestaan. Naast dat het ons van energie en weerstand zou moeten voorzien moest het ook onze huid, haren en nagels in topconditie brengen en houden. In samenwerking met wetenschappers die ook voor Olympische topsporters supplementen hebben ontwikkeld is BlissFuel ontstaan.

BlissFuel Hair
Geschikt voor veggies en vega’s

Hoe gebruik je de BlissFuel supplementen? Na het ontbijt of de lunch neem je één capsule, dat is voldoende.  De zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten en werkstoffen versterken lichaam en geest. Tevens zorgt het ervoor dat de huid, haren en nagels van voedingsstoffen worden voorzien. BlissFuel is klinisch getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten en gegarandeerd vrij van gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddel, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ben je na het lezen net zo enthousiast als ik en kun je wel een boost gebruiken neem dan een kijkje op de website van BlissFuel.

With love, Debbie

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Tom Sebastian, make-up artist en allround beautystylist. Tom weet alles van make-up, haar en styling, maar weet dat je op je mooist bent als je body en mind in balans zijn. Echte schoonheid is volgens Tom: “een combinatie van je goed voelen en er op je best uitzien”. Met diverse tools en producten zoals zijn BeautyBalanceBook, Online Beauty Balance Cursus, supplement BlissFuel en Beauty Blog, geeft Tom het bewijs dat het één niet zonder het nader kan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

1 comment

Blissfuel Opzeggen - NlOpzeggen.Com 30 september 2022 - 13:27

[…] BlissFuel van Tom Sebastian – world of bliss […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00