Home Journey World of Bliss Love the Journey #1

World of Bliss Love the Journey #1

by Debbie
6,2K views
Love the Journey

Een paar dagen geleden gaf ik al aan dat het mij wel weer eens leuk leek om een soort van ‘behind the scenes‘ te maken. Niet dat ik nu zo’n spetterend en glamoureus leven heb maar ik wil gewoon eens een weekendje mijn belevenissen in foto’s weergeven als een soort van dagboek. Dat is mij gelukt al zeg ik het zelf en voor diegene die het best wel interessant lijkt om mij een beetje te volgen hoop ik dat ik je niet teleurstel. Ik ben gewoon benieuwd wat jullie ervan vinden, van wat ik allemaal doe en uitspook. Het was een doorsnee weekend, dat zeg ik er maar alvast bij, maar daarom ook weer zo bijzonder. Ik kan erg genieten van mijn vrije dagen en mijn leventje thuis, ben daarom ook een echte huismus en vermaak mij echt kostelijk. Ik zal de foto’s van commentaar voorzien maar jullie mogen er natuurlijk ook zelf iets bij verzinnen.
Hier komen ze!

Vrijdag, de dag dat ik voor mijn blog en opdrachtgevers werk

World of Bliss De vrijdag probeer ik bewust vrij te houden voor het werken aan mijn blog en voor mijn opdrachtgevers. Soms lukt dit de ene dag beter dan een andere.  Deze dag was ik vrij laat opgestaan en dat vind ik niet zo fijn. Ik sta het liefst op dezelfde tijd op en ga dan na het douchen en ontbijt meteen aan de slag. Let alsjeblieft niet op de spullen die op mijn werktafel verspreid liggen. Ik doe al jaren mijn best een Marie Kondo huis te creëren maar dat lukt mij niet. Ik houd mij maar vast aan het gegeven dat veel creatievelingen een rommelig huishouden hebben. Daar hoort een rommelige tafel ook vast wel bij.

S.L.A. Make-up
Het zonnetje schijnt en buiten groeit er van alles aan de bomen en de struiken. Ik vind het leuk om bij een foto echte bloemen te gebruiken en dat kan nu gelukkig weer. Ik fotografeer de prachtige make-up producten van S.L.A. en zet alvast een foto op Instagram. Dit merk heb ik tijdens de Beauty Trade Special ontdekt en ik ga daar binnenkort nog uitgebreid aandacht aan besteden.
De vrijdag vul ik verder met opruimen en de beestjes verzorgen en op de middag rijd ik naar mijn lief in Vaassen.

Zaterdag, een dag met een gekke start en een luie bui

Journey Vroeg uit bed en met vol goede zin wil ik op mijn fiets richting Apeldoorn fietsen. Ik heb er een afspraak bij de Pearle opticien omdat ik mijn ogen wil laten opmeten. Ik vraag aan mijn lief of hij even een foto wil maken en heel charmant lach ik richting zijn camera.

Debbie
Jammer dan! Een lekke band. Net wanneer ik op mijn fiets wil stappen en de foto heerlijk staat te prijken op mijn Facebookpagina zie ik dat ik een lekke band heb. De band was al een keer eerder lek geweest maar nu is het einde oefening. Opoe moet een keer goed nagekeken worden en wordt naar de fietsenmaker gebracht. Er moet een hele nieuwe binnen en buitenband op. Dus, ik besluit mijn plannen om te gooien, bel Pearle om te zeggen dat ik niet kom en ga lopend naar het dorp om boodschappen te doen.

IZY Vaassen
Mijn lief woont in Vaassen, een dorpje dichtbij Apeldoorn. Ik ben er regelmatig tijdens de weekenden te vinden en vandaag ga ik ook even bij IZY langs. IZY beauty en lifestyle is een winkel waar ik graag kom maar ook omdat ik voor hun de website en wat PR zaken verzorg. Vandaag had ik een kort overleg over nieuwe producten die op hun website geplaatst moeten worden.

NOE Shoes
De nieuwe voorjaar & zomercollectie van Noë shoes. De schoenen van Noë zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leder en verkrijgbaar in heel veel kleuren. Het is een heel erg bijzonder concept, op de foto zie je een fragment van de totale collectie die bij IZY verkrijgbaar is.

Il Profumo
En binnenkort aandacht op de website van IZY voor de nieuwe herengeur Lysander van het parfumhuis Il Profumo.

molen Vaassen
Nadat ik bij IZY ben geweest doe ik nog even boodschappen bij de Albert Heijn en loop ik weer terug naar het huis van mijn lief. Tijdens de wandeling kom ik langs de molen waar men lekker een kop koffie en appeltaart kan nuttigen. Ik ben er een aantal keren geweest en het is ontzettend knus daarbinnen. De rest van de zaterdag doe ik niet zoveel meer, ik ga aan het einde van de middag nog even in bad. Ik ben wat moe en kom deze dag moeilijk op gang. Die avond gaan we lekker vroeg naar bed. Ja, ik weet het, ik word een jaartje ouder.

Zondag, een verwendag voor mensch en dier

Billy en PoekNadat ik de klok rond heb geslapen en gezellig samen heb ontbeten met mijn lief rijd ik weer richting Arnhem. Daar wachten mijn zes hongerige katten en drie cavia’s op mij. Nee dat is niet helemaal waar hoor, mijn buurvrouw geeft de katjes en de cavia’s te eten wanneer ik er niet ben. Toch waren Billy en Poekie lichtelijk teleurgesteld en ik bleef even een poosje tegen twee ruggetjes aan kijken.

World of Bliss Wat een zalig lenteweer was het zondag! En daar hoort even een kopje koffie in het zonnetje bij. Ik moet nog druk aan de slag in mijn tuin zie ik tot grote schrik. Ik vind tuinieren heel leuk alleen kan ik er de tijd niet voor vinden op dit moment.

UNG Make-up Bij thuiskomst lag er een pakketje op tafel en tot mijn verrassing zaten er make-upproducten van UNG in. Dit merk heb ik ook tijdens de Beauty Trade special ontdekt en nu mag ik een aantal make-up producten testen! Superleuk.

World of Bliss
Ik ben de rest van de zondag druk met schoonmaken en de dieren verzorgen en ik trakteer mezelf op een frietje. Gelukkig zit de snackbar bij mij om de hoek, nou ja, gelukkig?

World of Bliss
Op de terugweg richting huis nog even deze mooie zwaan op de foto gezet. Hij of zij zwemt al een tijdje solitair door onze ‘privésloot’.  Mooie dieren zijn het en ik vraag mij af of hij wellicht ook een LAT relatie heeft, net als ik. De zondagavond vul ik met kijken naar Boer zoekt Vrouw en voorbereidingen treffen voor mijn werk. Het was een heerlijk weekend!

Ik hoop dat jullie een kijkje in mijn wereld leuk vonden, tot een volgende keer!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00