Home Journey Love the Journey Week 24

Love the Journey Week 24

by Debbie
1,4K views
Love the Journey Kringloop Zwolle Zuid
De week vloog voorbij! Een zonnige week waarin het creëren op de voorgrond stond maar ook de zorg en aandacht voor Finn het nieuwe katertje dat we hebben geadopteerd. Ik voelde mij fysiek wat beter en ben na een lange tijd weer het zwembad ingedoken. Ook stonden er een aantal dingen op de agenda die ik moest regelen voor een opleiding die ik ga volgen. Kortom, toch nog een enerverende week waarin ik veel foto’s heb kunnen maken die dit verhaal zullen vertellen. Lezen jullie gezellig mee?
Maandag 12 juni, de uitnodiging ligt op de mat

Zoals gebruikelijk start ik de ochtend met het delen van een foto op Instagram. Dit keer is het een werkje ten grote van een ansichtkaart die ik snel had gemaakt. Elke dag probeer ik beeldend bezig te zijn en iets te maken, soms een klein werkje en soms ben ik langer met iets bezig. Het maken geeft mij veel rust en houvast en niet onbelangrijk ik word er blij van. Ik kan het iedereen aanraden.

moeder Maria mixed media artwork

Later op de ochtend krijg ik een mail die mij erg blij maakt. Ik wil graag in september starten met een opleiding tot vaktherapeut beeldend vormen aan de HU in Amersfoort. Ik ben deze opleiding al eens gestart een lange tijd geleden maar heb het nooit afgemaakt. Gelukkig heb ik mijn propedeuse destijds wel behaald en kan ik in het tweede jaar instromen.

Selectie procedure vaktherapie beeldend vormen

Over twee weken ben ik uitgenodigd voor de selectiedag en alhoewel ik veel beeldend werk heb op het platte vlak ben ik niet zo thuis in het drie dimensionale werk. Ik moet nog twee werkstukken maken die gerelateerd zijn aan een persoonlijk thema om te voldoen aan de criteria. De aankomende week ga ik ermee aan de slag.

oorhangers handgemaakt artdeco stijl

Ook maak ik een aantal productfoto’s voor mijn shop op Instagram en Facebook. Deze oorhangers zijn ook via mijn website verkrijgbaar. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met styling rondom mijn zelfgemaakte producten.

Powderbrows

Wat er ook nog op het programma stond was een bezoek aan de schoonheidssalon om mijn wenkbrauwen bij te werken. Ik zag er erg tegenop omdat de eerste behandeling zo erg was tegengevallen. Alle details zal ik jullie besparen maar laten we zeggen dat het veel pijn deed en dat ik een week de deur niet uit durfde omdat het er voor mijn gevoel zo ontzettend hard en nep uit zag. Nadat ik de schoonheidsspecialist hierover had gesproken durfde ik toch de hele behandeling af te maken. Gelukkig hoefde mijn wenkbrauwen maar iets bijgewerkt te worden en heb ik ook voor een tint lichter gekozen. Op de foto ziet het er wat hard en streng uit maar mijn ervaring is dat het er natuurlijker uit gaat zien. Ik heb daarom een advies laat je eerst goed voorlichten en kies een salon die in powderbrows gespecialiseerd is.

Annemarie Borlind Soft Coral

Een nieuwe lippenstift maakt gelukkig veel goed. Ik kocht bij de Gezonde Zaak in Apeldoorn deze natuurlijke lippenstift van Annemarie Borlind in een felle koraalroze kleur. Een lippenstift die voedt en geen nare ingrediënten bevat.

Dinsdag 13 juni geluk op Marktplaats

Vandaag ontvang ik maar liefst vijf prachtige retro magazines die ik heb gekocht op Marktplaats. Ik houd van de fotografie en de advertenties die in deze magazines staan, de sfeer die het uitademt, zo worden ze helaas niet meer gemaakt.

Avenue 1964
Avenue 1964
Avenue 1964
Woensdag 14 juni een spannende dag

Vandaag gaat Finn voor het eerst naar buiten. Hij is nu twee weken bij ons en doet het ontzettend goed. Vanwege de andere twee senior katers verblijft Finn in de bijkeuken. Maar het is zo warm buiten en in de bijkeuken wordt het ook steeds warmer. Ook krijg ik het idee dat Finn niet gelukkig wordt van het binnen blijven. Maar ja, hij was slechts twee weken bij ons. Kon hij al naar buiten?

Quote
Kippy navigatie Journey

Dankzij de Kippy, een navigatie hulpmiddel en app weten we dat Finn de eerste dag drie rondjes rondom het huis en in de wijk heeft gewandeld en telkens netjes is thuis gekomen. Voor ons en de kat is de Kippy fantastisch en het scheelt een heleboel stress wanneer je kat voor het eerst naar buiten gaat. Via de app kun je zien waar hij uithangt.

Donderdag 15 en Vrijdag 16 juni Groei en bloei

Wat staat de tuin mooi in bloei! De dahlia’s beginnen te groeien en al het zaaigoed doet goed haar best. De cavia is elke dag lekker naar buiten gegaan omdat het binnen voor haar veel te warm werd en dat vindt ze erg leuk. De katten Tygo en Billie zoeken hun eigen plekjes op in de tuin en liggen de hele dag in de schaduw. Ook voor deze senior katten is het buiten snel te warm. Op beide dagen ben ik elke dag buiten, aan het werk aan de grote tafel.

Plantenkastje tuin

Het oude plantenkastje heeft een likje verf gekregen en ik vind hem erg leuk geworden.

Follow the Sun Mixed Media Artwork
Billie vijver Journey
Margrieten Love the Journey World of Bliss
Dahlia in bloei
Kringloop Zwolle Zuid

Vrijdagavond gaan mijn lief en ik naar kringloop Zwolle Zuid omdat er een feestje is. Er is livemuziek en heel erg gezellig! Bij deze Kringloop was ik nog nooit geweest maar een bezoek is zeker voor herhaling vatbaar.

Kringloop Zwolle Zuid

Kringloop Zwolle Zuid
Glitter maakt alles beter. Kringloop Zwolle Zuid
Kringloop Zwolle Zuid
Kringloop Zwolle Zuid

Natuurlijk ging ik niet weg zonder iets gekocht te hebben. De boekenafdeling van deze Kringloop vind ik erg goed. Ze hebben een mooi aanbod en een grote diversiteit aan boeken. Ik kocht drie fashion magazines en een boek over de filosofie van dr Hauschka huidverzorging. Geweldig! Wanneer je in de buurt bent is het beslist de moeite waard om hier langs te gaan.

Finn Love the Journey
Zaterdag 17 en zondag 18 juni

Zaterdag is het erg warm en mijn lief en ik besluiten om alleen op bezoek te gaan bij mijn ouders in de Achterhoek. Eigenlijk zouden we nog boodschappen gaan doen in Duitsland maar het was te warm om ons in de drukte te willen begeven. Daar hadden we geen zin in. Bij mijn ouders was het gezellig en de rest van de dag heb ik niet veel meer gedaan.

Vlasbloem Love the Journey

Zondagochtend ben ik vroeg opgestaan om voor het eerst in lange tijd te gaan zwemmen! Ik ben best wel trots op mijzelf want ik heb vandaag 40 banen gezwommen. Ik moest er eerst wel weer inkomen maar nadat ik weer letterlijk de slag te pakken had ging het als vanzelf. Aanstaande dinsdag ga ik weer en dan wil ik proberen tien banen extra te zwemmen. Ik heb vroeger veel gezwommen maar de laatste tijd is er de klad in gekomen. Na het zwemmen voel ik mij altijd super ontspannen en ik zal vanavond hopelijk ook goed slapen.

Love the Journey Holyland

Tenslotte ben ik blij met het schilderij dat nu klaar is: Holyland Part Two
Dit schilderij is 80 bij 60 cm breed en komt in mijn webshop te staan. Heb je een opmerking of een vraag stel deze gerust aan mij.

De aankomende week heb ik niet zo veel gepland omdat ik aan de slag moet met het verzamelen van beeldend werk dat ik wil laten zien bij de selectiebijeenkomst op de HU. Hier wil ik tijd en aandacht aan besteden. Morgen wil ik graag naar de Kringloop in Deventer en voor de rest laat ik mijn planning even open. Op mijn Instagram en IG story’s kun je mijn belevenissen sowieso volgen. Tot de volgende week!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

3 comments

Sophie 19 juni 2023 - 09:02

Wat goed bezig en wat een leuke dingen! ❤️

Reply
Debbie 19 juni 2023 - 17:58

Dank je wel Sophie! Dankzij jouw aanstekelijke energie!

Reply
Natuurlijke Huidverzorging Shoppen in Duitsland - world of bliss 24 juli 2023 - 14:41

[…] natuurlijke cosmetica nog steeds magertjes. Wel in de gespecialiseerde natuurdrogisterijen zoals de Gezonde Zaak in Apeldoorn en bij diverse natuurwinkels kun je fijne merken vinden. In de reguliere drogisterijen zoals het […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00