Home Happiness Happy Spirit Days Blaricum #HappySpiritDays

Happy Spirit Days Blaricum #HappySpiritDays

by Debbie
5,6K views
Happy Spirit Festival Blaricum

Het is alweer een week geleden dat ik met mijn beste vriendin naar de Happy Spirit Days in Blaricum ben gegaan. Het was net alsof het zo hoorde, ik had twee vrijkaarten gewonnen en wist niet precies wat ik kon verwachten.

De vrijkaartjes kwamen als geroepen want ik zat niet goed in mijn vel, en dan druk ik mij nog zachtjes uit. Ik ga niet verder in op de details omdat ik dat privé vind maar laat ik zeggen dat wat aandacht voor mijn geest niet slecht zou zijn. Via Mirna van CosmetitextPR had ik twee vrijkaarten gewonnen en afgelopen vrijdag reden mijn vriendin en ik naar Blaricum. Ik had nog niet eerder van Happy Spirit Days gehoord, een driedaags festival met workshops, yoga en spiritualiteit en was ook best nieuwsgierig. Terwijl ik dit schrijf kijk ik terug op een hele bijzonder dag met mooie gesprekken en ervaringen. Van deze dag heb ik een aantal foto’s gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Lezen jullie gezellig mee?

Happy Spirit Festival Blaricum

Landelijke omgeving in ‘t Gooi

Happy Spirit Days vond plaats in een prachtige oude boerderij middenin Blaricum. Alleen al de boerderij op zich was een plaatje om te zien. Op de foto is Handlezeres Isabel Capelli te zien, geboren in Buenos Aires, is een ervaren en veelbezochte (plus natuurlijk gediplomeerd) handlijnkundige. Normaal werkt ze vanuit de Jordaan – in hartje Amsterdam. Deze drie dagen was ze bij Happy Spirit Days te vinden. En hoe mooi zijn de rozen die prachtig in bloei staan!

Ineke Sampers Happy Spirit Days

Workshops

Een ticket voor Happy Spirit Days kost €59,95 per persoon en daarbij kun je je inschrijven voor drie workshops. Onze eerste workshop was een lezing van Ineke Sampers, een bevlogen numerologe die met veel passie verteld over de kracht van je geboortedatum en nog veel meer! Later op de middag hebben mijn vriendin en ik nog een persoonlijke sessie bij haar die ons veel nieuwe inzichten opleverden. Wanneer je in de gelegenheid bent is een persoonlijk consult bij haar echt een aanrader! Ook volgden we nog een interessante interactieve geurworkshop van Carien van Ool waarbij je moest voelen en ruiken welke geuressentie het beste bij jou past. Ik koos voor emerald, een groene kleur en bemerkte dat het bijpassende parfum precies aansloot bij wat ik die dag nodig had. Super interessant!
Happy Spirit Days, Tanja Hilgers, wildkruidenvrouw

In de schuur van de boerderij stonden allerlei kramen waarbij je kennis kon maken met de verschillende sprekers van het festival. Dit is een fragment van de mooie plantentafel van Tanja Hilgers, wildkruidenvrouw die kruidenwandelingen o en workshops over eetbare en geneeskrachtige planten geeft.

Happy Spirit Days Blaricum Foodtruck

Vegan eten en drinken

Aan de inwendige mens werd zeker gedacht en het eten was erg lekker! Er waren vegan wraps, burgers, salades en taartjes verkrijgbaar en deze smaakten mij best.

Happy Spirit Days Vegan

Een gezonde vegan notensnack voor tussendoor.

Happy Spirit Days Foodtruck

Bij al dat lekker eten hoort een goede kop koffie of thee.

Happy Spirit Days Overzicht Tuin

Bohemien sfeer

Het was afgelopen vrijdag prachtig zomerweer, niet te warm en perfect om ook van de zon te genieten. Op deze foto zien jullie en fragment van de mooie aangeklede boerderijtuin in bohemien sfeer. Ik hou daarvan.

Happy Spirit Days Boho Interieur

Happy Spirit Days Boho Hanger

Kleurrijke styling

Deze Boho decoratie hing in het schuurtje waar onze lezingen plaats vonden. Ik wil zo graag weten waar ik de onderste hanger zou kunnen kopen. Hopelijk kan mij iemand verder helpen wanneer deze dit verslag leest. Ik vind hem namelijk schitterend!

Tent Medtatie Yoga Happy Spirit Days

Meditatie en Yoga

Op het terrein stond een grote tent waar verschillende yoga bijeenkomsten en meditaties plaatsvonden. Terwijl ik deze foto maakte was er een meditatie sessie bezig. Een hele relaxte en gemoedelijke sfeer.

Happy Spirit Days

Happy Spirit Days

Shoppen & Inspiratie

Er stonden verschillende stands waar je leuke kleding, accessoires, Yoga kleding en boeken kon kopen. Ik kocht twee boeken en een lekker stukje zeep met rozenhout. Heerlijk!

Happy Spirit Days

Persoonlijke aandacht

Het festival sloten mijn vriendin en ik af met een persoonlijke sessie bij Ineke Sampers, numerologe. Het werd een heel bijzonder gesprek dat ik ook mocht opnemen, zodat ik dit thuis nog eens rustig kon terug luisteren. Ik heb een 8 als mijn levensgetal en daarbij is het belangrijk het hoofd met de aarde te verbinden. Ook ben ik iemand die veel ruimte nodig heeft en als een diesel op gang komt. Ineke vertelde dat ik moest uitkijken voor uitputting en dat het hart een zwakke plek van mij is. Daar herken ik mij wel in, wanneer ik mij te druk maak krijg ik vaak hartkloppingen. Ook moet ik proberen niet alles tegelijk te willen doen maar kiezen voor een paar dingen waarop ik mij mag focussen. Ze vertelde dat ik een wijze ziel ben die het prettig vind om mensen met elkaar te verbinden. Prima, daar kan ik wat mee.

Terug kijkend op dit festival kan ik zeggen dat deze dag mij veel heeft gedaan. De fijne bijzondere gesprekken die ik heb gehad met mijn vriendin en andere bijzondere mensen. De gemoedelijkheid en last but nog least de prachtige styling van deze plek waren enorm inspirerend. Happy Spirit Days is zeker een aanrader wanneer je een dag wilt vertragen, kennis, spirituele of filosofische ervaringen wilt opdoen in een prachtige landelijke omgeving.
Volgend jaar ga ik zeker terug,

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00