Home Happiness Straatkatten in Arnhem Zuid (De Laar West)

Straatkatten in Arnhem Zuid (De Laar West)

by Debbie
4,6K views
straatkat header

Ik hou van katten, ik heb inmiddels zes katten in huis en ik vind het geweldige dieren.

Een tijdje geleden las ik een heel leuk artikel op poezenblog mevrouw Miauw waarin ze katten in haar buurt had gefotografeerd. Ik vertelde aan haar dat ik dit zo’n leuk idee vond en of ze het een probleem zou vinden wanneer ik er een vervolg aan zou geven. Ze reageerde heel erg positief en zo ontstond bij mij het idee er deze zondag op uit te gaan.
Ik woon in een kattenrijke buurt en wanneer ik ga wandelen zie ik altijd wel één of twee katten buiten zitten. Vandaag is het een koude dag maar het zonnetje schijnt en ik weet dat katten zonneaanbidders zijn. De kans is dus groot is dat ik er een aantal tijdens het wandelen tegenkom. Ik heb ongeveer een uur gewandeld en maar liefst zes leuke katten gespot en op de foto gezet. Uiteraard heb ik wel eerst aan hen gevraagd of dit mocht en de meesten stemden toe.

Hier komen mijn fotomodellen van De Laar West (Arnhem Zuid). Ik ken ze niet maar ik heb ze een naam gegeven waarvan ik denk dat deze bij hen past. Herken je een kat dan zou ik het natuurlijk heel erg leuk vinden wanneer je een reactie achter laat op deze blogpost.

Sjakie, de oude kater die alles eens van een afstand bekijkt. In het zonnetje dat weer wel.

straatkat 1

Kater Sjors, die deze zondag niet zoveel zin had om op de foto te gaan.

straatkat 2

Poes Cloë, een en al verleiding op straat.

straatkat 3

Kater Tim lekker aan het zonnebaden en bij zichzelf denkt, ik beweeg mij niet.

straatkat 4

Kater Minous wil niet gestoord worden en voelde zich wat verlegen.

straatkat 5

Stoere kater Willem die aan mij liet zien dat hij de baas van de straat is! Let op zijn grappige dopneus.

straatkat 6

Ik vond het heel erg leuk om te doen en wil er zeker een vervolg aan geven. De verschillende karakters vind ik interessant, elke kat heeft wat anders te ‘vertellen’ en ik hoop dat dit op mijn foto’s zichtbaar is geworden. Wat vinden jullie van mijn fotomodellen en herken je één van de gefotografeerde katten? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties.

Dank je wel voor het lezen, liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00