Home Happiness Online Shoppingtips voor Inbetweenies, Plussize & Curvy ladies

Online Shoppingtips voor Inbetweenies, Plussize & Curvy ladies

by Debbie
10,5K views
header plussize shopping

Afgelopen week wilde ik graag even naar de stad om een jurkje te kopen in de uitverkoop. Ik had mijn zinnen gezet op een leuk fris jurkje van King Louie en met een blij en opgewekt humeur ging ik naar de winkel toe.

Helaas kon ik een jurkje van een van mijn favoriete merken wegstrepen van mijn verlanglijstje want zelfs maat XL paste mij niet meer. Nee toch? dit kon toch niet waar zijn? Ik was zo blij dat er een maat XL verkrijgbaar was en zelfs met mijn maat 42-44 kon ik er niet meer in. Even kreeg ik nare stemmetjes in mijn hoofd die tegen mij vertelden dat ik ook veel te dik was en ook nog erger, dat dit toch echt mijn eigen schuld was. Kijk zo snel gaat het dus, dat mijn goede humeur door zo’n lullig jurkje tot het nulpunt daalde. Ik wil ook helemaal geen bloemetjesjurken meer.
Waarom ik meteen mezelf aanviel en ook had kunnen denken dat er weleens iets aan de maatvoering van King Louie veranderd zou kunnen zijn spreekt voor zich. Want zo gaat het toch meestal, ik word er onzeker van en ik denk veel vrouwen met mij.

Na een rondje gelopen te hebben in de stad en de teleurstelling een beetje naar de achtergrond was verdwenen, besloot ik bij mezelf dat ik de volgende keer wanneer ik een jurkje wil gaan kopen dit online ga doen. Ik heb inmiddels een aantal online webwinkels gevonden waar ik wel met veel succes slaag en waar ik mij niet als een olifant in een porseleinkast voel. Ik houd lekker de eer aan mezelf. Ik wil graag mijn favoriete online adresjes met jullie delen, want ik denk dat er een grote behoefte is aan leuke hippe kleding vanaf maat 42.

mango violeta

Shoppingtips voor Inbetweenies, Plussize & Curvy ladies:
Forever 21: In Amsterdam en Rotterdam kun je naar de fysieke winkels van Forever21 alleen deze hebben geen plussize afdeling. Online gelukkig wel en ik ben een fan van de jurkjes van Forever21. De prijs en kwaliteitsverhouding is erg goed en ook de bezorging is netjes geregeld.
Mango Violeta: Mooie stijlvolle kleding tot en met maat 52.
Bonprix Ik bestel regelmatig bij Bon Prix en nu hebben ze ook een leuke plussize lijn. Gevarieerd en fijn geprijsd. De maatvoering gaat zelfs tot maat 58.
Asos: De plussize afdeling van Asos is erg leuk. Ik vind er regelmatig hippe betaalbare jurkjes. De verzending bij Asos is gratis vanaf een besteding van £25,00.
Marks&Spencer: Tenslotte mijn favoriete winkel, Marks & Spencer. In Londen ga ik altijd even naar Oxford Street en in Nederland naar Den Haag, maar wanneer ik toch iets leuks wil bestellen dan kan dit sinds kort online. De levering is prima maar opgelet: Wanneer je een bestelling plaatst moet je na de betaling nog de voorwaarden goedkeuren. Check daarom goed of de bestelling juist is afgerond. Ik hoop dat ze snel iets aan deze rare gang van zaken veranderen. Toch wil ik jullie deze mooie winkel niet onthouden;-)

En verder denk ik dat ik mijn creativiteit kan aanspreken door gewoon eens te snuffelen in tweedehands winkeltjes en op Marktplaats of mijn jurkjes zelf te maken. Dat is natuurlijk ook een fijne bezigheid. Ik ben benieuwd of jullie nog leuke adresjes weten waar ik als inbetweenie terecht kan voor leuke frisse en hippe jurkjes met of zonder bloemetjes!

Dank je wel voor het lezen, liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00