Home Food SoPure Fruitrepen

SoPure Fruitrepen

by Debbie
9,5K views
So Pure Fruit Header

SoPure fruitreep voor de lekkere trek

Wanneer ik naar mijn werk ga neem ik graag een fruit-of granenreep mee maar het valt mij vaak op dat deze verhoudingsgewijs veel suiker bevatten. Zo krijg ik ongemerkt toch nog veel te veel calorieën naar binnen en dat wil ik natuurlijk niet. Een alternatief voor deze tussendoortjes vinden is nog niet zo eenvoudig want het aanbod van fruit, graan of notenrepen is enorm.
Dit jaar kwam ik tijdens de Libelle Zomerweek de enthousiaste mensen van SoPure Fruit tegen en kreeg een grote tas vol met producten mee naar huis om te testen. Nou, dat heb ik gedaan! De afgelopen tijd heb ik alle SoPure fruitrepen aan een smaaktest onderworpen en vandaag wil ik graag mijn bevindingen met jullie delen. Maar alvorens ik hiermee ga starten wil ik eerst wat meer vertellen over de mensen achter SoPure Fruit.

 SoPure Fruit

De missie van SoPure Fruit
Het merk SoPure is opgericht door Ric Zuiverloon, ondernemer in hart en nieren en altijd nieuwsgierig naar nieuwe kansen en ontwikkelingen. Met vijf kinderen die allemaal intensief een sport beoefenen viel het Ric op dat zij na het sporten niet zoveel keus hadden aan een gezonde snack of tussendoortje. Wij weten allemaal wel dat in menig kantine de keus bestaat uit candybars of een gefrituurde snack en daar wilde Ric verandering in brengen. Omdat hij al eigenaar is van een zoetwarenbedrijf was de volgende stap een hele logische om een range verantwoorde tussendoortjes te ontwikkelen.

SoPure Fruitbar

Met alles wat we doen willen we mensen helpen gezonder te leven. Op elk moment van de dag en waar ze zich ook bevinden’.

SoPure Fruit biedt betaalbare producten die volgens de laatste inzichten op het gebied van voeding zijn gemaakt met de puurste en beste ingrediënten in samenwerking met topsporters.

In de repen wordt het beste fruit en de allerlekkerste noten en zaden gebruikt. De fruitrepen bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en er zijn geen suikers aan toegevoegd. De SoPure Fruitrepen zijn rijk aan vitamines, mineralen en proteïnen en glutenvrij.

100% natuurlijk
De SoPure Fruitrepen zijn 100% natuurlijk. Sinds kort zijn er aan het assortiment ook biologische fruitrepen toegevoegd. Deze zijn speciaal samengesteld voor de consument die naast natuurlijke ook graag pure ingrediënten in haar voeding gebruikt.

SoPure fruit
De smaaktest!
Wanneer je een normale mueslireep of candybar gewend bent is deze reep wel heel iets anders. De reep smaakt voornamelijk naar fruit en licht naar noten en zaden. Het is een samengeperste substantie die zacht afhapt. Daar moet je wel van houden.
Ik persoonlijk hou meer van een wat stevige bite maar de vele gezonde ingrediënten maken dit wel weer goed. Wanneer je in een SoPure fruitreep hapt weet je zeker dat je een gezond en verantwoorde keuze maakt. De repen zijn dus niet gezoet en dat is zeker te merken wanneer je er eentje met cranberry’s snoept, lichtzuur en rins, verfrissend maar ook best gewaagd.
De fruitreep met blauwe bes en quinoa is net als haar zusje gezond en verantwoord maar ook van deze smaakcombinatie moet je houden, ik vind de beleving van de kleine knapperende quinoazaadjes best prettig maar is mijn persoonlijke smaak. SoPure Fruit heeft zeven verschillende soorten fruit en notenrepen in haar assortiment dus is er voor ieder wat wils.
Ik moet nog even aan de smaak van de SoPure fruitrepen wennen maar dat zal niet zo lang duren. Ik ben blij dat er een gezond alternatief geboden wordt door verantwoorde fruitrepen samen te stellen die aansluiten bij mensen zoals jij en ik die een gezonde levensstijl belangrijk vinden.

De SoPure fruitrepen zijn verkrijgbaar bij diverse supermarkten en via de webshop van SoPure.nl en kosten €1,29 per doosje van twee stuks.

Liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00