Home Happiness Het #echtepostiscool Project 5.0

Het #echtepostiscool Project 5.0

by Debbie
5,2K views
#echtepostiscool

Dit jaar kon ik eindelijk meedoen met de vijfde editie van het project #echtepostiscool georganiseerd door twee enthousiaste bloggers @monsieurmango en @northflix. Aan deze editie namen 100 personen, waarvan voornamelijk bloggers deel.

Hoe werkt #echtepostiscool?

Hoe leuk is het wanneer je een pakketje ontvangt met cadeautjes? En aan iemand die je niet kent een cadeautje geeft?

Bij het #echtepostiscool project krijg je een persoonlijk swapmaatje aangewezen waarvoor je een mooi pakketje samenstelt ter waarde van €7,95 (verzendkosten niet meegerekend) en een ander doet dit precies hetzelfde voor jou. De organisatie ligt zoals ik al aangaf in handen van bloggers @MonsieurMango en @Northflix, zij verzorgen de goed georganiseerde mails en de verdere communicatie.

EPIC Cadeau Joor Voor wie heb ik een pakket samengesteld en wat heb ik gekocht of gemaakt?

Mijn swapmaatje was Joor van @Joorloveswriting en ik vond het heel erg leuk om een pakketje voor haar samen te stellen. Ik herkende veel van mijn hobby’s in haar wensenlijstje en kon mij er helemaal in vinden. Helaas heb ik de afgelopen weken heel hard gewerkt aan mijn winkeltje en is het fotograferen van de spulletjes erbij ingeschoten. Natuurlijk kan ik wel even opnoemen wat ik Joor cadeau heb gedaan.

* Action Handlettering Deel 1
* 2 rolletjes wasi tape
* Kleurig puntenslijpertje
* Schattig Kawai pen van Tiger
* Notitieboek met quote HEMA
* Geurkaarsje met quote HEMA
* Knabbelstaafjes voor haar cavia’s
* Ketting met vogeltjes uit mijn winkeltje

Het leuke aan het #echtepostiscool project is dat het uitpakken op veel sociale media kanalen wordt gedeeld. Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn cadeautjes, check dan haar Instagram account want daar staan ze te pronken 🙂

Welk pakketje ontving ik van mijn swapmaatje?

Ik was de hele tijd in de veronderstelling dat Joor mijn swapmaatje zou zijn. Ik volgde haar op de voet en was dus blij verrast dat Debbie van @missblogster een pakketje voor mij had gemaakt. Ik kende haar niet en dat maakte het juist zo leuk.

EPIC DoosEen leuk persoonlijk briefje bij de post!

EPIC Doos Confetti
Vrolijke confetti fleurt het heerlijk op! Het doosje met de polkadots vind ik lief!

EPIC doos inhoud
Het uitpakken kan beginnen!

EPIC doos uitgepakt Dank je wel Debbie van @MissBlogster!

Ik ben blij met de spulletjes die ik heb gekregen. Debbie heeft goed naar mijn Instagram gekeken, lekkere hapjes voor mijn dieren, kraaltjes om sieraden te maken en potloden om te tekenen gekocht.

De schattige lippenbalsem in de vorm van een roosje en de lichtroze nagellak zijn zeer fotogeniek en ga ik zeker gebruiken. Kortom het was een hele leuke ervaring om met het #echtepostiscool project mee te mogen doen.

@MonsieurMango en @Northflix wil ik bij deze bedanken voor hun gestroomlijnde organisatie van dit project en misschien tot een volgende keer!

Wil jij ook een keer mee doen met het #echtepostiscool project volg dan beide bloggers via hun sociale media kanalen om op de hoogte te blijven.

With love Debbie

Spread the love

You may also like

5 comments

Marieke 22 oktober 2017 - 18:19

Wat een leuke pakketjes! En jaaa, wat is echte post is cool toch leuk hè? Ook een leuke manier om nieuwe bloggers te keren kennen!

Reply
Debbie 22 oktober 2017 - 22:21

Ja, ik vond het erg leuk om mee te doen en inderdaad een aantal leuke blogs ontdekt. 🙂

Reply
Inge | Monsieur Mango 23 oktober 2017 - 10:28

Leuk dat je hebt meegedaan en fijn dat het goed is bevallen! Mooi pakket heb je samengesteld voor Jora en wat ben jij verwend door Debbie zeg! 🙂 Dat make-up doekje heb ik sinds kort ook en IK BEN FAN! 😀

Reply
Debbie 23 oktober 2017 - 11:39

Ja wanneer er weer een editie komt doe ik heel graag weer mee. Het geven vind ik persoonlijk nog leuker dan het ontvangen:-) En ik ben blij dat Joor er blij mee is. Het doekje ga ik ook proberen, ben er benieuwd naar en het scheelt weer een hoop afval van de wattenschijfjes. Liefs!

Reply
Kreadoe 2017 Jaarbeurs Utrecht - world of bliss 10 november 2017 - 11:29

[…] Happiness […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00