Home Happiness Slaapproblemen? De oplossing zit in deze crème

Slaapproblemen? De oplossing zit in deze crème

by Debbie
4,5K views
Lush SLeepy

Slecht kunnen slapen is een veel voorkomend probleem en ik heb er ook soms last van. Dat er gelukkig natuurlijke oplossingen zijn om dit probleem aan te pakken is helemaal fantastisch. Want niemand hoeft ‘s ochtends met wallen onder haar ogen op te staan.

Een tijdje geleden heb ik bij Lush een bodylotion gekocht met wel een heel toepasselijke naam: Sleepy. Nu ben ik gevallen voor de geur en de bodylotion an sich maar had niet het vermoeden dat het mij zo zou helpen met mijn slaapproblemen.

Vanwege drukte, stress of hormonale schommelingen kunnen we allemaal weleens te maken krijgen met gebroken nachten, moeilijk in slaap komen of heel licht slapen. Een slechte nachtrust laat ons niet goed herstellen waardoor we kans hebben op het krijgen van allerlei andere klachten zoals concentratie problemen, hoofdpijn en/of een algeheel gevoel van malaise. En dat willen we natuurlijk niet!

Lush Sleepy

De kracht van Lavendel

Lavendelolie wordt al sinds heugenis toegepast binnen de aromatherapie en kan voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Een bekende toepassing is het gebruik van lavendelolie bij slaapproblemen. Lavendelolie is kalmerend en rustgevend. Ongeveer 5 druppeltjes pure lavendelolie op je kussen helpt je al aardig op weg richting dromenland. Ook wordt lavendelolie in veel cosmetica artikelen toegepast zoals lotions, parfums en roomsprays.

Lush Sleepy

Lush Sleepy

De romige bodylotion bestaat onder andere uit zachte havermoutinfusie, lavendelolie, Tonka Absolue, en Fair Trade en Biologische cacaoboter. De bodylotion ruikt niet meteen naar lavendel maar is zoet, een beetje rokerig en romig. De lavendel is als een fris briesje op de achtergrond aanwezig. Ik gebruik de  Sleepy bodylotion vlak voor het slapen maar je kunt het natuurlijk ook ‘s ochtends gebruiken. De rustgevende geur is sowieso erg lekker op elk moment van de dag.

Sleepy Lush Ingrediënten:

Havermoutinfusie, Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Lavendelwater (Lavandual angustifolia), Lavendelinfusie (Lavandula angustifolia), Biologische Jojoba-olie, Glycerine, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Stearinezuur, Illipeboter (Bassia latifolia), Triethanolamine, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Benzoë Resinoïde (Styrax tonkinensis), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Cetearyl Alcohol, *Benzyl Benzoaat, *Benzyl Cinnamaat, *Coumarine, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum, Snowflake Glanspoeder (Potassiumaluminiumsilicaat), Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 42090

Start je dag fris en fruitig

Lekker slapen is belangrijk en dit doe ik ook graag. Wanneer ik de deksel van het potje open begin ik al te gapen en denk ik aan mijn warme bedje. Ik ben er aan gewend om mij voor het slapen in te smeren. Ik breng wat bodylotion aan op mijn borst, armen en handen, de plekken die ik het beste ruik wanneer ik onder de dekens lig. Zo heb ik er het meeste profijt van. Ook mijn lief vind Sleepy lekker ruiken, dat is ook niet geheel onbelangrijk want samen lekker knorren is nog het allerleukste!

Lush Sleepy bodylotion kost €11,95 voor een potje van 95 gram en €20,95 voor een potje van 215 gram.

Geschikt voor veganisten.

Gebruik jij graag producten van Lush?

Liefs Debbie

 

 

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00