Home Happiness Wasparfum Le Essenze di Elda Energia

Wasparfum Le Essenze di Elda Energia

by Debbie
3,9K views
Wasparfum Energia

Zo wordt wassen leuk!

Het klinkt als een reclame slogan maar mijn schone was moet altijd lekker ruiken. Een frisse was in de kast geeft mij altijd een fijn gevoel. Van een vriendin ontving ik laatst een sample van wasparfum en dit beviel mij zo goed dat ik er een flesje van heb gekocht.

Le Essenze di Elda wasparfum

Vanmorgen moest ik even een pakketje ophalen bij de DA drogist en daar zag ik de leuke flesjes staan. Ik was er meteen nieuwsgierig naar en heb na even aan de geurtjes gesnuffeld te hebben gekozen voor het wasparfum Energia. Een fris opwekkend parfum die meteen een lach op mijn gezicht toverde. In totaal zijn er 12 verschillende geuren verkrijgbaar maar deze vond ik nu het lekkerst.

Le Essenze di Elda

Ik kan niet wachten om dit parfum te gaan gebruiken. De geur blijft heel lang in de kleding hangen en ook je kledingkast gaat heel erg lekker ruiken. Van het parfum heb je maar weinig nodig, twee druppeltjes die je in het wasverzachterbakje doet. Dus met een flesje van 100ml kun je maar liefst 20 wassen parfumeren. Er zijn ook flacons van 500ml verkrijgbaar.

wasparfum

Uit de exclusieve Aromatherapie collectie van Le Essenze di Elda. Geeft de was frisheid en Italiaanse energie! Een fris kruidige, citrusmelange komt je tegemoet wanneer je deze heerlijke geur ruikt! Erg geschikt voor het wassen van bijv. mannenkleding!

Mediterrane geuren

De wasparfums van Le Essenze di Elda worden gemaakt in Italië en de etiketjes zien er ook echt Italiaans uit. Ze geven mij in ieder geval meteen een mediterraans gevoel. De wasparfums zijn verkrijgbaar via parfum voor de was en bij de DA drogisterij. Een flacon van 100ml kost €9,95 en 500ml €24,95. Ook kun je sample pakketjes bestellen om kennis te maken met de verschillende geuren.

Wat vind jij van deze wasparfums? Zou jij deze gebruiken?

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

2 comments

Natasja 15 augustus 2020 - 13:36

Oh dat klinkt heerlijk! Ik ga het ook eens proberen!

Reply
Debbie 15 augustus 2020 - 15:45

Ja, ze hebben hele leuke geuren waar je vrolijk van wordt 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00