Home Happiness Pillsuits, een hip etuitje voor je medicijnen

Pillsuits, een hip etuitje voor je medicijnen

by Debbie
7,1K views
Pillsuits

Een hip etuitje van Pillsuits voor je medicijnen? Een tijdje geleden maakte ik kennis met dit leuke item en won er eentje via Instagram. Omdat ik het zo’n leuk concept vind heb ik aan Pillsuit beloofd er een artikel aan te wijden, waarvan akte.

Ik bewaar mijn doosje paracetamol altijd los in mijn tas met als resultaat dat deze er niet frisser uit gaat zien. Pillsuits maakt hoesjes die geschikt zijn om een anticonceptie, paracetamol of medicijnstrip te beschermen en fris te houden. Leuk voor thuis en handig voor onderweg.

Pillsuits
De PillSuits zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, deze kleuren zijn: Bright Blue, Rosy Pink, Deep Purple en Cozy Gray. Daarnaast hebben ze recentelijk drie designs ontwikkeld: Leopard Skin, Rosy Stripes en Blue Dots. Ik mocht een design uitkiezen en koos voor de Rosy Stripes.

Een kek hoesje voor je pilstrip

PillSuits zijn in diverse maten verkrijgbaar zodat er een grote kans is dat er een pillsuit is voor jouw pilstrip. De strip schuift makkelijk in de suit voor de nodige bescherming en/of verfraaiing en blijft er goed in zitten.

pillsuits
Het kunststof hoesje van Pillsuits ziet er fraai vormgegeven uit en beschermt de pilstrip tegen invloeden van buitenaf. Bovendien kunnen anderen niet zien welke medicijnen er in zitten doordat het hoesje niet volledig doorschijnt. Zo kun je op een discrete manier je medicijnen uit je tas halen en gebruiken.

De Pillsuits zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Op de website van Pillsuits staat een zeer uitgebreide maattabel met daarin de afmetingen van de diverse pilstrips en de bijpassende maat hoesjes. Ik heb gekozen voor een maat L, de strip met paracetamolletjes past hier goed in. Wanneer je twijfelt kun je deze lijst beter eerst even raadplegen.

De pillsuits kosten €3,99 per stuk en je kunt ze bestellen via de webshop van Pillsuits.com. Enjoy! Edit: helaas bestaat de website van Pillsuits niet meer. Wellicht zijn er andere mogelijkheden om aan deze leuke etuis voor je medicijnen te komen.

Liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00