Home Happiness Primavera Sleep Therapy Lavendel Kussenspray

Primavera Sleep Therapy Lavendel Kussenspray

by Debbie
3,7K views
Primavera Sleep Therapy Header

Naast zuurstof, water en voeding is slaap een van de belangrijkste pijlers van onze gezondheid. Genoeg en vooral rustige slaap is essentieel voor de gezondheid van lichaam, geest en ziel. Maar wat als het slapen niet zo goed wil lukken? Daar heb ik een natuurlijk middel voor gevonden.

Primavera, plantenkracht voor lichaam en ziel

Toen ik een paar weken geleden bij de biologische winkel in Bocholt ( Duitsland ) was, zag ik een mooie display van Primavera met daarin fijne producten voor de vrouw in de overgang. Primavera is een heel mooi authentiek Duits natuurcosmetica bedrijf gericht op aromatherapie met een duidelijke filosofie: plantenkracht voor lichaam en ziel. Een bedrijf dat gericht is op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Belangrijke pijlers waar ik een warm gevoel van krijg. Omdat ik weleens last heb van slaapproblemen heb ik de kussenspray uit de Sleep Comfortlijn gekocht.

Primavera Sleep Therapy

Lavendel, de natuurlijke rustgever

Van alle lavendelsoorten werkt Lavendula angustifolia bijzonder slaapbevorderend. De werkstof linalyl acetaat brengt het zenuwstelsel tot rust en ontspant lichaam, ziel en geest. In de Sleep Comfort lijn is lavendel dan ook het belangrijkste bestanddeel dat zorgt voor gemakkelijk inslapen, dieper doorslapen en een weldadig ontspanning.

Primavera Sleep Therapy Kussenspray

Primavera Sleep Therapy Lavendel Kussenspray

Ik heb verschillende lavendelsprays gebruikt maar ik vind dat deze van Primavera het beste werkt. Naast dat ik sneller inslaap ervaar ik ook een diepe slaap en word ik ‘s ochtends uitgerust wakker. Hoe dit komt is, dat we naast het rustgevende lavendel de volgende onbewerkte en natuurzuivere oliën in de spray vinden:

Lavendel: ontspant en ondersteunt de gezonde nachtrust
Neroli: verzacht spanningen, geeft evenwicht en zekerheid
Vanille: kalmeert en geeft een harmonieuze en knusse sfeer
De spray is eenvoudig in het gebruik en je kunt het flesje overal mee naar toe nemen. Spray een kleine hoeveelheid voor het slapen gaan op je kussen of in de ruimte en voel de dagelijkse beslommeringen van je afglijden. Slaap lekker!

Ik kocht de Primavera Sleep Therapy Lavendel Kussenspray in Duitsland maar in Nederland is hij online verkrijgbaar bij Bloesemremedies.com, een flacon van 30 ml kost €8,90

Heb jij weleens last van slaapproblemen?

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00