Home Happiness Soul Sisters Conceptstore: Mijn eigen winkeltje!

Soul Sisters Conceptstore: Mijn eigen winkeltje!

by Debbie
5,6K views
Soul Sisters Conceptstore

Yes! Eindelijk heb ik mijn eigen winkeltje! Het is nog wel heel erg klein en kneuterig maar toch, het begin van mijn ondernemerschap is er. Het winkeltje is te vinden bij Soul Sisters Conceptstore in Hattem waar ik een schap heb gehuurd. Afgelopen zaterdag heb ik mijn plekje voor het eerst ingericht en terwijl ik dit schrijf zit ik vol nieuwe ideeën.

Soul Sisters Conceptstore Hattem

Ik heb dus een schap gehuurd bij Soul Sisters Conceptstore en voor een maandelijks bedrag ga ik er mijn handgemaakte spullen verkopen. Soul Sisters Conceptstore biedt (kleine) creatieve ondernemers een plek om hun handgemaakte en/of originele producten te verkopen.

Soul sisters conceptstore Vrolijk, gezellig, warm, uniek, spiritueel, knus en puur

Dit zijn de uitgangspunten van Soul Sisters Conceptstore en ik kan mij er helemaal in vinden. Naast de mooie sfeervolle ruimtes en de mixstore kun je ook van een lekkere koffie of lunch genieten. Het monumentale pand heeft een gezellige brasserie en aan de voorkant een fijn terras. Naast verkoopruimte voor creatieve ondernemers zijn er ook sfeervolle ruimtes te huur voor workshops, lezingen, yoga en meditatielessen. Ook denkt Soul Sisters Conceptstore aan het goede doel en wordt er ieder kwartaal de Soul Sisters Star uitgereikt. Deze persoon, organisatie of goed doel krijgt een kwartaal lang een gratis prominente plek in de winkel om zichzelf volop aan te prijzen om zo zijn of haar goede doel onder de aandacht te brengen. Een uniek totaalconcept dus!

Souls Sisters Conceptstore Mijn winkeltje, een reis op zich!

Ik was best nerveus om voor het eerst mijn ruimte in te richten, de avond ervoor dacht ik: waar begin ik aan. Het is ook best moeilijk om het schap op een goede manier te benutten. En terwijl je bezig bent kom je ook allerlei dingen tegen. Ik ben nog niet tevreden en ga aanstaande zaterdag terug om mijn winkeltje beter te stylen. Maar het begin is er en ik moet zeggen dat het bruist van binnen.

Soul Sisters Conceptstore Ondernemer in de dop?

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik best onzeker ben. Want zitten mensen wel op mijn spullen te wachten? Ik voel mij meer kunstenaar dan ondernemer en zal daar zeker nog in moeten groeien. Ik wil graag de tijd nemen om een balans te vinden tussen het ondernemerschap en het creatieve leven als kunstenaar. Het is een zoektocht en dat maakt het nu juist zo leuk. Spannend is het zeker en ik zal jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen!

De vestiging van Soul Sisters Concepstore is gelegen in het Hanzestadje Hattem aan de Kruisstraat 3. Wanneer je in de buurt bent zou ik beslist eens een kijkje nemen.

With love, Debbie

Spread the love

You may also like

1 comment

Wat laat ik achter in 2017 en wat neem ik mee? - world of bliss 18 december 2023 - 16:06

[…] juni heb ik al mijn vrije tijd gestopt in mijn winkeltje bij Soul Sisters Conceptstore in Hattem. Ik heb dit met ontzettend veel liefde en plezier gedaan maar het is tijd om hier […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00