Home Happiness Welkom bij World of Bliss

Welkom bij World of Bliss

by Debbie
10,1K views
world of bliss

Love the Journey

Het is spannend maar ook heel erg fijn om met een heel nieuw blog te beginnen. Een nieuw blog die draait op een vlotte moderne hosting en waarin alle virtuele witte blaadjes nog vers zijn.
Ik kijk er naar uit om met deze blog verder te gaan en te schrijven over onderwerpen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen!

World of Bliss Art Food & Happiness

Wat kun je van World of Bliss verwachten? Ik ben van huis uit altijd bezig geweest met creativiteit, heb diverse kunstopleidingen gevolgd en kunst loopt als een rode draad door mijn leven. Ik denk dat je World of Bliss als een conceptueel blog kunt zien waarin alle vormen van creativiteit bijeen komen. Ik zal blogs posten over creatieve mensen ( Blissy People ) die net als ik een liefde hebben voor schoonheid en creatie. Ook zal ik het werk dat ik zelf maak posten maar ook mijn hersenspinsels met jullie delen ( Journey )
Het onderwerp Food krijgt een aparte categorie omdat dit een aparte plaats inneemt in mijn leven. Ik zal er nieuwe verantwoorde producten posten en ook af en toe een leuk & lekker veganistisch of vegetarisch recept.

Blissy shop

Ja, ook deze is in de maak 🙂 Ik heb al erg lang de wens om een online winkeltje te openen waar ik handgemaakte producten wil gaan verkopen. Hierbij kun je denken aan tassen, cadeau artikelen, knuffels en slingers.

Het draait bij mijn blog vooral over authenticiteit, creativiteit en over het creëren van mooie dingen. Ik word daar gelukkig van en hopelijk jullie ook.

 

Love the Journey, Ik hoop dat jullie er net zoveel van zullen houden als ik.

Debbie

Spread the love

You may also like

4 comments

Loes Rooijackers 9 juli 2016 - 07:41

Dag Debbie, veel plezier en succes met je nieuwe blog.

Reply
Debbie 11 juli 2016 - 18:52

Dank je wel Loes! Leuk dat je reageert ♥

Reply
Desi 11 juli 2016 - 19:05

Wat leuk dat je een nieuwe starts gaat maken. Heel veel succes! Het ziet er al veelbelovend uit 🙂

Reply
Debbie 11 juli 2016 - 20:27

Hallo Desi! Ja, weet je nog het event? Ik ben door jullie enthousiaste verhalen over een andere lifestyle gewoon heel erg geïnspireerd geraakt! Leuk dat je een reactie geeft :-))

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00